Optimus 4x HD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Optimus 4x HD
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
2 aydır yeni telefon almak istiyorum ve gerek yeni telefon çikmasını bekledim gerek fiyatlarının düşmesini. Son günlerde LG Optimus 4x HD dikkatimi çekti. Özellikleri ile One X ile aynı nerdeyse ve fiyatı uygun bir fiyat. sizce bu telefonu alsam bir sorun yaşar mıyım? Kasma olayı v.s. kullanan var mı forumumuzda?

foreverthe

foreverthe

Üye
Yeni android sürümlerinde sorun yaşayabilirsiniz. Onun haricinde pek sorun olcagını sanmıyorum.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Özellikleri iyi ama lg güncelleme vermiyor pek telefonlara.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. Guncelleme harcnde pek sorunu yok heral. Forumda hc kullanan yok mu acep?

Kerim.

Kerim.

Üye
1199 mu.cok ucuz:oha:

- - - Eklendi - - -

Ama almani ravsiye etmem.pek kullanicisi yok.ve custom rom destegi nasil acaba?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

benim için custom rom önemli değil root ypılabilsin yeterli benim için. fakat jellybean şart.

Kerim.

Kerim.

Üye

benim için custom rom önemli değil root ypılabilsin yeterli benim için. fakat jellybean şart.
Ya.bende telefonu almadan.once custom rom kurmam root yapmam diyodum.3hafta sonra rom yukledim.sende bi zamandan sonra yuklemek istersin.benim fikrim custom rom destegi olmayan android motorsuz arabaya benzer:hmmm

saruman_me

saruman_me

Üye

- - - Eklendi - - -

custom rom destegi kocaman bir sıfır hiç yok artı günceleme konusundada sıkıntılı one x 4.1.1 aldı alıcak lg hala 4.0.4 alıcak ooo lg hala aynı lg güzelim optimus 3d bile ics güncellemesi alamadı..

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
Ya.bende telefonu almadan.once custom rom kurmam root yapmam diyodum.3hafta sonra rom yukledim.sende bi zamandan sonra yuklemek istersin.benim fikrim custom rom destegi olmayan android motorsuz arabaya benzer:hmmm

8 aydır xperia neo v kullanıyorum. 1 kere bile rom yüklemedim. hep kendi romu + root yaptim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Destek ve güncelleme almayacaksa sıkıntı varsa hiç yanaşma derim.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
    Konu Sahibi
bu fiyata hemen almayi düşünüyordum tabi güncelleme desteği olacaksa. ama en iyisi beklemek olucaktir. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt