OPTİMUS 3D-Acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhenkk

Serhenkk

Üye
    Konu Sahibi
OPTİMUS 3D-Acil yardım
arkadaşlar telefon birck oldu rom yüklerken telefonu pc ye tanıtıyorum fakat eski roma dönüş yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?

miyelin

Üye
arkadaşlar telefon birck oldu rom yüklerken telefonu pc ye tanıtıyorum fakat eski roma dönüş yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?

Kardeş kdz formatında romu indir lg p970 icin rom yukleme kisminda kdz yi bin'e cevirme programi var onu kullan telefon kapaliyken ki oyle. ses acma tusuna basili olarak bilgisayara bagla. orada bi program daha vardi. hatirlayinca yazarim.

smart flash tool la yükleyecen...

bende telefonu biricked yapmıştım , AlaStar bana şu adresi gönderdi, p920 içinde geçerli dedi
orjinal romu indirip kuracaksın başka bir şey yok, basit iş :)

• Beğen
Tepkiler: ANUŞTİGİN
denizci535

denizci535

Üye
Lg support tool indir orada seceneklerde kurtarma modu var ve sana imei vs diye sorar orayi doldur eksiz imei gir ve pili cikar ses yukseltmeye bas kabloyu tak ve zaten guncelle yada kurtar diyecek sonra bataryayi tak... keyfine bak

not driver lari kurmayi unutma.......

• Beğen
Tepkiler: ANUŞTİGİN
Serhenkk

Serhenkk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar,sorunu halletim.Sağolun.

• Beğen
Tepkiler: miyelin
Serhenkk

Serhenkk

Üye
    Konu Sahibi
lg support tool indir orada seceneklerde kurtarma modu var ve sana imei vs diye sorar orayi doldur eksiz imei gir ve pili cikar ses yukseltmeye bas kabloyu tak ve zaten guncelle yada kurtar diyecek sonra bataryayi tak... Keyfine bak

not driver lari kurmayi unutma.......

**sorunu bu şekilde çözdüm arkadaşlar**

miyelin

Üye
**sorunu bu şekilde çözdüm arkadaşlar**

hadi ya bu kadar basit miydi :dry: ben neler yaptım benim teli kurtarmak için kaç kere yazılım attım. bazan hafıza kartını görmedi bazan sim kartı... neyse bu da aklımızda bulunsun :oke:

denizci535

denizci535

Üye
Eeee dene dene bulursunnnn.... zamaninda tel coktu diye 40 kagit verdik... neymis bu lg cihazmis yapilmasi zormus diye 40 -50tl ye atiyorlardi... yazik olmasin sizlere diye yazdim...

alaStar

alaStar

Üye
Millet her sorun ve ardından çözüm için yaptıklarınız size bilgi ve tecrübe kazandırır denemekten korkmayın yine deneyin en kötü deneye yanıla doğruyu bulursunuz :oke: :ehe o değilde bunun için telefoncuya 50 tl verilirmi denizci35 yapma allasen sen bu işleri bilen adamsın

Ocean258

Ocean258

Üye
sağlık olsun usta deneye yanıla öğreniyor insan 30 tl ucmuş ama oda bir tecrübedir sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt