Haber Oppo Find 7'nin resmi görseli sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oppo Find 7'nin resmi görseli sızdırıldı
19 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacak olan Oppo Find 7'nin görseli sızdırıldı.

Oppo Find 7 5.5 inç büyüklüğünde 1920x1080 ve 2560x1440 çözünürlüğünde iki farklı ekran versiyonu ve Snapdragon 800 veya 801 işlemci ile gelmesi bekleniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonun 50MP çözünürlüğünde kamera ile geleceği iddia edilirken son gelen bilgilere göre 13MP çözünürlüğünde kamera ile gelecek.

Görseller üzerinden konuşmak gerekirse şık bir cihaz bizi bekliyor. Geriye 19 Mart tarihinde yapılacak olan resmi duyuruyu beklemek kalıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bekleyelim görelim :eller:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Oppalaa :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
kaanslmz

kaanslmz

Üye
mavi isik super olmus :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
3onur5

3onur5

Üye
türkiyede bu marka cihaz nerden alınabilir nerelerde satılıyor ?

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Tasarım çok keskin ve şık olmuş.Eğer ekran 2K ile gelirse SnapDragon 801 olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Sonyden beklediğim ledi oppo koydu. Al sana :gun1: Sony

• Beğen
Tepkiler: smh60, Dede, TheLastWarrior ve 1 kişi daha
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Çok karizma olmuş ama keşke arkasında Oppo yazmasaydı. :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Firmaya acaba bu ismi çok mu aramışlar :eheSony bu ekranı ve tasarımı yapacak oofff ne telefon olur

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Lumia ve Xperia'dan sonra ilk defa bir tasarım hoşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
General Mobile bu cihazı getirirmi acaba :D

Invoke

Invoke

Üye
Önden bakınca Arc S'i hatırlatıyor bana. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede, Burak Altun ve TheLastWarrior
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ne yazaydı, at mı yazaydı?

Hee, at yazaydı. :D 10 numara güzel tasarım tamam da, düşünsene ortamda bi çıkarıyorsun herkes "whoaa", "uuuff" falan yapıyor birisi markası ne diye soruyor sen de "Oppo" diyorsun. O ne la diyorlar sonra. Gibi gibi... Yoksa benim açımdan sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Invoke

Invoke

Üye
Hee, at yazaydı. :D 10 numara güzel tasarım tamam da, düşünsene ortamda bi çıkarıyorsun herkes "whoaa", "uuuff" falan yapıyor birisi markası ne diye soruyor sen de "Oppo" diyorsun. O ne la diyorlar sonra. Gibi gibi... Yoksa benim açımdan sorun yok.

Sen firma sahibi olsan millet öyle diyecek diye markanı gizler misin yoksa daha fazla duyurmak için milletin gözüne mi sokarsın?

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Onu ancak Türkiye'de derler. Anlayanlar demez

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Beyler üstüme gelmeyin. Zaten oraya yazdım "benim açımdan sorun yok" diye. Bahsettiğim kişilere anlatın derdinizi. Markayla bir alıp veremediğim yok.
Yok kardeşim üstüne gelmedim. Sadece Türkiye'de derler dedim. Alındıysan kusurumuza bakma.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

Üst Alt