Haber Oppo Find 7 resmi olarak duyuruldu: QHD ekran ve Snapdragon 801

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Oppo Find 7 resmi olarak duyuruldu: QHD ekran ve Snapdragon 801
Oppo'nun merakla beklenen akıllı telefonu Find 7 resmi olarak duyuruldu.

Oppo Find 7, 5.5 inç büyüklüğünde QHD (2560 x 1440) çözünürlüğünde 538ppi ekrana sahip.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Super Screen 2.0 adını verdiği ekran teknolojisini kullanan telefonun ekranı Gorilla Glass 3 ile daha dayanıklı bir yapıya sahip.

Oppo Find 7, 2.5GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 MSM8974AC işlemcisinden gücünü alıyor. Adreno 330 grafik birimini kullanan telefonun sistem belleği ise 3GB olarak karşımıza çıkıyor.

32GB dahili hafıza seçeneği ile gelen telefonun kapasitesini microSD kart desteği sayesinde arttırmak mümkün.

13MP Sony IMX214 CMOS kameraya sahip olan akıllı telefon 4K video çekimi yapabiliyor.

152.6 x 75 x 9.2 mm ölçülerinde olan telefonun batarya kapasitesi ise 3,000mAh.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oppo Find 7, QHD ve Full HD olmak üzere iki versiyon ile geliyor. FHD versiyonun farkları ise;

2.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 MSM8974AB işlemcisinden gücünü alıyor. 2GB sistem belleği bulunan telefonun dahili hafızası ise 16GB olarak karşımıza çıkıyor.

152.6 x 75 x 9.2 mm ölçülerinde olan telefonun batarya kapasitesi ise 2,800mAh.

Ekli dosyalar

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
General mobile bu telefonu yapsın

fk555897

fk555897

Üye
Mikemmwl bir telefkn.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Oppo'nun tasarımları çok başarılı eğer ekran fos çıkmazsa harika bir telefon olmuş gerçekten

kingleng123

Üye
Fiyati hakkinda bir bilgi var mi?

esokmen

esokmen

Üye
Bi de turkiyeye gelse ya

0MG90

0MG90

Üye
Ekran gereksiz geldi bana ama özellikleri iyi fiyatını merak ettim

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Oppo firması 50MP çözünürlüklü fotoğraflara ulaşmak için farklı bir yöntem geliştirmiş. Art arda çekilen 10 fotoğrafın içinden en iyi sonuç veren 4'ü tek karede bir araya getiriliyor ve 50MP çözünürlük değerine ulaşılıyor.
Ekran gereksiz geldi bana ama özellikleri iyi fiyatını merak ettim
Qhd ekran 565$
Full hd ekran 480$

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Keşke çerçeveyi kısa tutsalardı. Şimdi daha büyük olmuş. Büyük telefon yaparsan çerçeve kısa olacak.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aralarında 85 $ fark var fhd versiyonu da 3gb sistem belleği 3000 mah batarya ve 32 gb olarak çıkarsalarmış.. harici sd varmı acaba?

Uhops

Uhops

Üye
Yazılım ile kamera 50MP'lik görüntü oluşturup süper zoom yapabiliyormuş.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Yakın zamanda Çinli firmalar Türkiye pazarında yer edinmeye başlayacak.Umarım Oppo'da bunlardan biridir.
Telefon tasarım,donanım ve Sony'e ders verir niteliğinde ki kamerası genele vurduğumuzda her yanıyla diğerlerine örnek teşkil edecek bir çıkış yaptı.Kalite olarak kesin bir kanıya varamıyor olsak da görünür yanıyla alınması gereken telefonlardan biri olmaya aday.Fiyat politikası biraz Apple ile benzerlik gösteriyor.Çin'de kendini Premium olarak nitelendiren bir firma.Türkiye'ye geldiğini düşündüğümüz de dahi fiyat yanıyla baltalıyacak olması bu telefonu ne yazık ki unutmamız gerek diye düşünüyorum.Lenovo telefonları Türkiye'ye erken getirir ve fiyatı alıcının beklediği rakamlar üzerinden satışa sunarsa muhakkah tutulacaktır.Belki Oppo'nun iştahını kabartır diye düşünüyorum.Zopo'da hazır gelmişken zamana bırakmak faydalı olacaktır şu an için yeni telefon almayı düşünmeyenlere.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yakın zamanda Çinli firmalar Türkiye pazarında yer edinmeye başlayacak.Umarım Oppo'da bunlardan biridir.
Telefon tasarım,donanım ve Sony'e ders verir niteliğinde ki kamerası genele vurduğumuzda her yanıyla diğerlerine örnek teşkil edecek bir çıkış yaptı.Kalite olarak kesin bir kanıya varamıyor olsak da görünür yanıyla alınması gereken telefonlardan biri olmaya aday.Fiyat politikası biraz Apple ile benzerlik gösteriyor.Çin'de kendini Premium olarak nitelendiren bir firma.Türkiye'ye geldiğini düşündüğümüz de dahi fiyat yanıyla baltalıyacak olması bu telefonu ne yazık ki unutmamız gerek diye düşünüyorum.Lenovo telefonları Türkiye'ye erken getirir ve fiyatı alıcının beklediği rakamlar üzerinden satışa sunarsa muhakkah tutulacaktır.Belki Oppo'nun iştahını kabartır diye düşünüyorum.Zopo'da hazır gelmişken zamana bırakmak faydalı olacaktır şu an için yeni telefon almayı düşünmeyenlere.
Kamerası zaten sony ye ait değil mi? :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefonun dibi. Bence harika telefon.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Kamerası zaten sony ye ait değil mi? :hmmm

Kamera Sony'e ait bu konuda farklı bir noktaya değindiğimi hatırlamıyorum :) Dile getirmek istediğim Sony yıllarca emekledi ama Oppo Sony lensi ile yazılımı bir noktada birleştirip Z2'den daha iyi bir kamera ortaya çıkardı.Bunun aslı astarı nedir tam olarak bilemeyiz ama bir hakikat gibi duruyor.Yanıltıcılık payıda var kullanılan ekran 2k nihayetinde onun extra etkisi olmuşda olabilir.Telefon tam bir incelemeye kavuşmadan önyargıları yıkmak mümkün değil.Umarım Oppo bu konuda haklıdır.Yaptıkları yazılım bana Photoshop'da Actions bölümüne eş değer gibi geldi.Işığı,kontrastı,rengi fotoğraflar arasında birleşim sonucu en en iyi haliyle sunması ve kamerada ki Sony lens kalitesiyle,etkisiyle HDR bir fotoğraf çıkarması.Mantıklı durmuyor değil.Effect verir gibi keskin bir hal almaz ise bence oturup Sony'i tartışsak yeridir.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Başarılı tasarım
İşletim sistemi farklı olacak galiba

Invoke

Invoke

Üye
Telefonları şekil, Oppo'nun yolundan çekil. :gun1:

0MG90

0MG90

Üye