Haber Oppo Find 7, 50MP çözünürlüğünde kamera ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
O da olmadı HD 7990 var ya da R7 serisi var diyeceğim ama sırf bu iş için sağlam bir ekran kartı lazım. Değmez
Symbian işletim sistemine sahip Nokia 808'in 41MP kameraya sahip olduğunu unutmayalım :D
Onun için özel yazılım yapılmıştı. Yani Gpu ile yapılan bir durum değildi. Öyle birşey olsa Brodcomm Gpu ile bırak 50 megapixel'i 12 megapixel zor oluyor .

Invoke

Invoke

Üye
Snap805 55megapixel destekliyor, diye biliyorum.Broadcom'un sitesinde 808deki gpu için up to 20 megapixel diye söylenmiş:

boran9999

boran9999

Üye
Symbian işletim sistemine sahip Nokia 808'in 41MP kameraya sahip olduğunu unutmayalım :D

Hiç bir profesionel N808 kullanmıyor :) Canon 5D MARK III 'ün 22 MP olduğunu düşünürsek bu 41-50-100 MP lerin hiç bir şey ifade etmediğini düşünebiliriz.Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Snap805 55megapixel destekliyor, diye biliyorum.Broadcom'un sitesinde 808deki gpu için up to 20 megapixel diye söylenmiş:
Lafın gelişi 12 megapixel demiştim. Sonuç olarak 41 değil odak noktamız bu olmalıydı :D
Hiç bir profesionel N808 kullanmıyor :) Canon 5D MARK III 'ün 22 MP olduğunu düşünürsek bu 41-50-100 MP lerin hiç bir şey ifade etmediğini düşünebiliriz.Selamlar
Lensler bir değil bir kere. Mercekteki pikseller arasında uçurum var.

Üst Alt