öpülmek tabi ki.Hele sinemalarda yavas yavas dudaklar yaklasır ya bitiyorum o anda![]()
sorma başima geldi gelmez olaydı 
_є_®_¢_α_N_;3336496' Alıntı:İkisi de güzeldir ancak; öpmek daha bir güzeldir bence.Kontrol sende sonuçta.Tabir-i caiz ise ister hayvan gibi ister insan gibi öpebiliyorsun![]()
yav koptum 
öpülmek bence insana güven ve cesaret verir sonra ya allah mercimekler fırına![]()

hoşlandığım biriyse ikiside hoşuma gider.![]()

valla utangaç bi kişilik oldugum için öpülmek.aslında öpmeyi ve öpüşmeyi hiç sevmem.çünkü öpen kişinin tükürügü öpülene,öpülen kişinin tükürügü öpene geçiyor.aslında benim için kötü bi duygu...![]()

çok karamsarsın 
ohooo sen herşeyi iğrençliğe bağlıyonvalla utangaç bi kişilik oldugum için öpülmek.aslında öpmeyi ve öpüşmeyi hiç sevmem.çünkü öpen kişinin tükürügü öpülene,öpülen kişinin tükürügü öpene geçiyor.aslında benim için kötü bi duygu...![]()
yanaktan öpersin illa dudak olacak diye bir kaide yok zaten en güzeli o güzel yanaklardan öpmektir
yanaktan olanda bi problem yok.ohooo sen herşeyi iğrençliğe bağlıyonyanaktan öpersin illa dudak olacak diye bir kaide yok zaten en güzeli o güzel yanaklardan öpmektir
![]()