Öpmek mi Yoksa Öpülmek mi Daha Hoşunuza Gider??

Sponsorlu Bağlantılar

Öpmek mi Yoksa Öpülmek mi Daha Hoşunuza Gider

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Öpmek mi Yoksa Öpülmek mi Daha Hoşunuza Gider??
Öpmek mi Yoksa Öpülmek mi Daha Hoşunuza Gider?
öpmek tabikide :D

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
öpülmek tabi ki.Hele sinemalarda yavas yavas dudaklar yaklasır ya bitiyorum o anda:D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
İkisi de güzeldir ancak; öpmek daha bir güzeldir bence.Kontrol sende sonuçta.Tabir-i caiz ise ister hayvan gibi ister insan gibi öpebiliyorsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3336496' Alıntı:
İkisi de güzeldir ancak; öpmek daha bir güzeldir bence.Kontrol sende sonuçta.Tabir-i caiz ise ister hayvan gibi ister insan gibi öpebiliyorsun :ehe

:kop2: yav koptum :d:

V/RS

V/RS

Üye
öpülmek bence insana güven ve cesaret verir sonra ya allah mercimekler fırına :D

'Şeref'

Emekli Yönetici
hoşlandığım biriyse ikiside hoşuma gider.:D

zaza

zaza

Üye
Her ikiside güzel ama anket kısmında her ikisi yok :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
onu düşünemedim :ehe olsun başka bir konuya kısmet :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla utangaç bi kişilik oldugum için öpülmek.aslında öpmeyi ve öpüşmeyi hiç sevmem.çünkü öpen kişinin tükürügü öpülene,öpülen kişinin tükürügü öpene geçiyor.aslında benim için kötü bi duygu...:hmmm

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
valla utangaç bi kişilik oldugum için öpülmek.aslında öpmeyi ve öpüşmeyi hiç sevmem.çünkü öpen kişinin tükürügü öpülene,öpülen kişinin tükürügü öpene geçiyor.aslında benim için kötü bi duygu...:hmmm

zaaaaaaaaa :d::naughty: çok karamsarsın :aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Karşındakine bagli

zaza

zaza

Üye
ohooo sen herşeyi iğrençliğe bağlıyon:ehe yanaktan öpersin illa dudak olacak diye bir kaide yok zaten en güzeli o güzel yanaklardan öpmektir:naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Dudak iyidir :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ohooo sen herşeyi iğrençliğe bağlıyon:ehe yanaktan öpersin illa dudak olacak diye bir kaide yok zaten en güzeli o güzel yanaklardan öpmektir:naughty:
yanaktan olanda bi problem yok.:D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Valla Ben Birini Öpünce , İçimde Bir Yumuşama Oluyor :D , Ona Karşı Sevgim Daha da Artıyor :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
:kop2: bu konu gülmekten öldürdü benı :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt