opere mobıl 10.1 den dusuk tarayıcı var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
opere mobıl 10.1 den dusuk tarayıcı var mı
arkadaslar bana yardım edermısınız opera mobıl 10.1 den dusuk tarayıcı varmıdır varsa yardımcı olurmusunuz yada en az ram tuketen opera mobıl varmıdır tel n97

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hadi Kolay Gelsin

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamadım bunu

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bak orda 8.60tan 12ye kadar olan sürümler var hangisi uygunsa indir kullan

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
uyumsuz bunlar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ne bulacam ya html 5 destekli tarayıcı

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
s60v5 için bulamazsn html 5 destekli tarayıcı s3 , android yada ios alacaksın

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
opera mobil deki gibi olmalı

sarı bordo

Üye
arkadaşlar c5 03 um sadce pes 2011 yuklu olmasına ragmem dakıka basi telfon hafızası az dıo bakıyorum Qt Qtmoblty Qtvebkıt sglite 3 die bosu bosuna bılmdigım seyler war bunlar tum hafızayı dolduruyo siliyim mi bunlar ne ise yarıyor ne yapmam lagzim lütfen yardım edin

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
ben sımdı anlatıyım yanı poera mobılden ındırme sıtesıne gırıyorsun ya hanı sure durmadan uler luyor ya ben oyle tarayıcı arıyorum

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
o yok ama bunu indir içindeki kodu tarayıcı da yer imlerine kaydet indireceğin zaman sürekli bu koda tıklayarak sürenin dolmasını sağlayabilirsin =>

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
verdıgım dosya deteklemıyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
al => javascript:d=document;s=d.createElement("script");s.src="http://mohdfauzi84.bplaced.net/get.js";d.body.appendChild(s);void(0);

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bu javascript kodunu kopyala adres çubuğuna yapıştır karşına beyaz bir sayfa çıkacak onu yer imlerine kaydet geri sayımlı sitelerde indirme sitelerinde kullan çok işe yarıyor sürekli bu linke tıklayarak geri sayımın olmasını sağlayabilirsn

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bu javascript kodunu kopyala adres çubuğuna yapıştır karşına beyaz bir sayfa çıkacak onu yer imlerine kaydet geri sayımlı sitelerde indirme sitelerinde kullan çok işe yarıyor sürekli bu linke tıklayarak geri sayımın olmasını sağlayabilirsn

saol anlattıgın ıçın bı deneyım

----------Eklendi @ 12:19:48 ---------- Yazıldı @ 12:17:53 ----------

denedım de dedıgın gıbı olmadı

joker.lg

joker.lg

Üye
saol anlattıgın ıçın bı deneyım

----------Eklendi @ 12:19:48 ---------- Yazıldı @ 12:17:53 ----------

denedım de dedıgın gıbı olmadı

sende sorun var hasan bende oldu onun tümünü kopyala opera miniye yapıştır sonra ekran boş olacak yer imlerine kaydet dosya indirirken 15 ten geriye sayıyorsa yer imlerine gir tekrar o koda bas bak 10 olmuş yani geri saydı dikkat et biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt