Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
operatör yardımı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berknet
Üye
Konu Sahibi
operatör yardımı
Malesef operatörleri ulaşmak hatınız ile ilgili işlem yaptırmak neredeyse olpiyatlarda elemeleri geçek gibi zor.Telsim iken daha mı iyi idi?
sarıoklar
Üye
niye zor olsun,çok kolay.
4440542'yi arayın 2-3 kez 0'a basın,hemen müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz.
berknet
Üye
Konu Sahibi
bakın bugün denedim tam 32 dk. beklettiler. Bence böyle dev bir iletişim firmasının daha fazla operatör bulundurması gerekmez mi sizce?
sarıoklar
Üye
inanmıyorum 32 dk beklediğinize.
ERSENBAY
Üye
inan arkadaşım inan, ben de birgün tam 18 dakika bekledim.
sarıoklar
Üye
ben zaten 18 dakikaya inanıyorum.ama 32 dakikaya inanmıyorum.
berknet
Üye
Konu Sahibi
aynen doğrudur arkadaşım istersen gündüz vakti bir aramayı dene bence o zaman nasıl olduğunu görürüsün.Benim tam 31.45.00 dk telefonum kafayı yemediyse arama sonu özeti böyle yazdı . Üzücü ama gerçek.
ertugrulbulut19
Üye
2 dk baglanıyorum ben sorun yok gndüz aradım
seromin
Üye
1 saat desem inanmazsınız ama gerçek bakalım nolucak dedim ve bekledim hatta bi ara jarza taktım telefonu vodafone müdürlerine ve yetkililerine bu ayıbınızı artadan kaldırın artık diğer operatörlerle bu sorunları yaşamıyordum ama sizi seçtiğimize pişman etmeyin artık
buse_ebe
Üye
sayın vodafon çalışanları yapmış olduğunuz yenilikler güzel fakat şu gizli mesaj gönderimini istemiyorum.hakaretlere maruz kalıp bunu kimin gönderdiğini bilemiyorum bu işe bir çare bulursanız çok iyi olacak .
celibar
Üye
bugün, bağlanmam 1 dıııt kadar sürdü.ses kaydından sonra 1 kere dııııt dedikten sonra operatöre bağlandı.sen heral yoğunluğa denk gelmişsin galiba.
doping222
Üye
Arkadaşa katılıyorum tel.imin 3g ayarı için aradım mesaj attım hala yardımcı olamadılar bayisine gidiyorum müşteri hizmetini ara deyip gönderiyolar . Valla ben artık usandım uraşamıyorum hattımı turkcele gecircem. Saygılar
berknet
Üye
Konu Sahibi
Artık vodafone dan birileri sesimizi duyar herhalde
ilo53
Üye
Bazen hemen bazen 5dk beklyorum. Turkcellde yaklasik 5dk sonra baglancasınız diyo 10dk geçiyo baglanıyo.
berknet
Üye
Konu Sahibi
Bence Bu konturlu hatlarda daha çabuk bağlanıyo sanki