Operatör ROM lu bi telefonu güncelleyince yeni ROM operatör ROM umu oluyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Operatör ROM lu bi telefonu güncelleyince yeni ROM operatör ROM umu oluyo
Bikaç ay önce Samsung Nexus S Super Clear LCD cihazını T-mobile mağzasından aldım.Android 2.3 sürümü yüklüyken cihaz yeterince ii performans vermiyordu.Bunun nedeni operatör Rom undan dediler.Kies te resmi olarak Android 4.0 güncelledim.Kurcalamaya vaktim olmadı.Başlıktaki soruya cevap verebilirmisiniz ona göre eski rom u atıcam.

mancukya

Üye
O tel nasil oluyorsa Ginger ile geliyor imkansiz ICS güncelleme yapmistir ses sorunu yüzüne.
Eski Romu falanda atamazsin zaten.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
T Mobile romları nasıldır bilmiyorum ama bizim Turkcell romları gibi yapıyorlarsa içinde bir sürü gereksiz uygulama varsa orjinal en iyisi..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
sorun var eski performansından berbat xda developers dan 4.0 ın orjinal romunu buldum şimdi yüklüyorum

Kǔr Şâd

Üye
Orjinal ROM atabilirsin. Bu sayede düzelebilir. Andoid 2.3 ü güncelledikten sonra bu işi yaparsan daha sağlıklı olabilir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Kǔr Şâd;4050635' Alıntı:
Orjinal ROM atabilirsin. Bu sayede düzelebilir. Andoid 2.3 ü güncelledikten sonra bu işi yaparsan daha sağlıklı olabilir.
bütün 2.3 romları i9020 romu benim cihaz i9023 herneyse orjinal 4.0 romunu yükledim gitti T-mobile uygulamalarından eser yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt