Operator Logosu Silmek N70 Ve Avea Yardım...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Operator Logosu Silmek N70 Ve Avea Yardım...!!!

ARkadaşlar Resimdede gördüğünüzz Gibi O Avea yazan Yeri NasıL SileBilirim...????

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 5 Kişi Bakmış Ama herhangi Bi cevap yok kaç saattir Cevap Bekliyorum....Bi yardım Edin ya :D

FerreT

FerreT

Üye
Telefonda Fexplorer programını yükle ve programı açıp
c:\system\apps\phone\oplogo klasörünü aç,içindeki dosyayı sil ve
telefonu kapatıp aç..bu yöntemle olabilir ama kesin değil

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
X-Plore İle Yaptım Ama oplogo dosyasını Bulamadım :(

safakk

safakk

Üye
ya bişi merak ettim aveayla sizin bi kan davası var galiba :ehe

sertello

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır cep telefonumda (N70) ve vodafone hat kullanıyordum ve operatör logosu silmek için çok zaman uğraşıyordum şu dakika itibariylede bu sorunu hallettim öncelikle vodafone sitesine giriyorsunuz oraya üyeyseniz kendinize ait sayfaya sıfrenızle ve telefon numaranızı yazıyorsunuz orada operatör logo yazan kısımdan kendı numaranıza logo ıstıyorsunuz sıze vodafoneden logo gelecek onu kaydedın sonra fexplorer programı ıle telefonunuzun c sistem apps phone kısmına gırın ve oraya kendınızın ıstedıgı bır logoya 286_2_0.mbm ismini koyacaksınız ve bu logoyu c sistem apps phone ıcıne yapısdıracaksınız sıze zaten var degıstıreyımmı dıye sorunca evdet deyın telefonu kapayıp acın ve sonuc mukemmel arkadaslar sormus tabıkı oluyor ısın püf noktasıda telefonlarımızın c sisteme gırdıgımız zaman apps ıcınde phone klasoru gorunmuyor yada boyle bır klasor yok seklınde baglı bulundugunuz servısden logo ısteyıp bu logoyu kayıt ettıgınız anda goremedıgımız klasorler ortaya cıkıyor ve sızde altta linkde verdıgım yenı logoyu alacak ve ustte bahsettıgım sekılde C nın ıcınde ortaya cıkan 286_2_0.mbm ısımlı logo degısdıreceksınız telefonu restart edın sonuc mukemmel Not:Değiştireceğiniz logo ekte verılmısdır Bir Teşekkuru hakettım sanırım

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
sertello tamamda Ben Böyle Bir Dosya bulamadım...!! <<<PHONE<<<!

sertello

Üye
Dost bende ilk başında böyle bir dosya bulamamısdım ondan sonra servis saglayıcı yani benımkı vodafone senınki avea olabılır oradan yani aveanın sitesınden kendıme birtane operatör logosu gonderdım onu kayıt ettim telefonu acdım kapadım bakdım ılk basda verdıgım yerde kendılıgınden dosya olusmus ondan sonrada ustte lınkde verdıgım dosyayı aldım C sistem app phone ıcındekı dosya ıle yer degısdırdım kapadım acdım bakdım ekran tertemız

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Dost bende ilk başında böyle bir dosya bulamamısdım ondan sonra servis saglayıcı yani benımkı vodafone senınki avea olabılır oradan yani aveanın sitesınden kendıme birtane operatör logosu gonderdım onu kayıt ettim telefonu acdım kapadım bakdım ılk basda verdıgım yerde kendılıgınden dosya olusmus ondan sonrada ustte lınkde verdıgım dosyayı aldım C sistem app phone ıcındekı dosya ıle yer degısdırdım kapadım acdım bakdım ekran tertemız

anladım kardeşim tşkler deniycem...

--------------- Ekleme ---------------

Tamamdır Arkadaşlar... Aveada Logo silmek İçin.. L0 Yaz 5555'e gönder Logoyu Kaydet Logo Gözükmüyor...!!!

sertello

Üye
bu dertten senı kurtarabıldıysem ne mutlu bana

spawnn

spawnn

Üye
Avea Operator logosunu silmek için L0 yazıp 5555'e gönderin. Logo silinir. Geri getirmek için L1 yazıp 5555'e gönderin. ÜCRETSİZDİR.

fhrd

Üye
vodafonda nasıl peki bnu gene aynı programla geri getiremiyormuyuz

KRMKRM

Üye
FERRET kardeş dediklerini yaptım ve işe yaradı teşekkürler....6630

bora267

Üye
sonuy erisson k790i model telefonumdan vodafon logosunu nasıl silerim yardımcı olursanız sevinirim