Arkadaşlar uzun zamandır cep telefonumda (N70) ve vodafone hat kullanıyordum ve operatör logosu silmek için çok zaman uğraşıyordum şu dakika itibariylede bu sorunu hallettim öncelikle vodafone sitesine giriyorsunuz oraya üyeyseniz kendinize ait sayfaya sıfrenızle ve telefon numaranızı yazıyorsunuz orada operatör logo yazan kısımdan kendı numaranıza logo ıstıyorsunuz sıze vodafoneden logo gelecek onu kaydedın sonra fexplorer programı ıle telefonunuzun c sistem apps phone kısmına gırın ve oraya kendınızın ıstedıgı bır logoya 286_2_0.mbm ismini koyacaksınız ve bu logoyu c sistem apps phone ıcıne yapısdıracaksınız sıze zaten var degıstıreyımmı dıye sorunca evdet deyın telefonu kapayıp acın ve sonuc mukemmel arkadaslar sormus tabıkı oluyor ısın püf noktasıda telefonlarımızın c sisteme gırdıgımız zaman apps ıcınde phone klasoru gorunmuyor yada boyle bır klasor yok seklınde baglı bulundugunuz servısden logo ısteyıp bu logoyu kayıt ettıgınız anda goremedıgımız klasorler ortaya cıkıyor ve sızde altta linkde verdıgım yenı logoyu alacak ve ustte bahsettıgım sekılde C nın ıcınde ortaya cıkan 286_2_0.mbm ısımlı logo degısdıreceksınız telefonu restart edın sonuc mukemmel Not

eğiştireceğiniz logo ekte verılmısdır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir Teşekkuru hakettım sanırım