operatör hizmetlerini kontrol et..!

Sponsorlu Bağlantılar

cimsav

Üye
    Konu Sahibi
operatör hizmetlerini kontrol et..!
Merhaba..

HX81 W350 model taklit iphone telefonum var. Bugün güvenlik ayarlarıyla falan uğraşırken sim2'nin arama yapamadığını öğrendim. Bir numara ararken "Operatör hizmetlerini kontrol et..! " mesajını alıyorum.
Vodafone'u falan aradım yapılacak herşeyi denediler olmadı.. Fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı.. Ama şunu hatırlıyorum, Bloke etmekle ilgili bir mesaj vermişti cihaz... Nasıl bir çözüm bulabilirim?

Bu telefonla ilgili başka sorunlarım da var... Wifi bağlantılarını yapıyorum, modeme bağlantıyı sağlıyorum ancak wifi üzerinden asla web sayfası açamıyorum. İllaki Simkart ayarları ile nete giriyorum. web browser'ın ayarlarına bakıyorum profil'de mesela sim2'yi seçip bunun altında wifi seçeneğini görüyorum. Sim kartlar yokken wifi falan hak getire.. Düzmece mi bu acaba?

Tv sinyalini çok zayıf alıyor. Eski bir telefonum daha var tv'li, aynı şartlarda onun yayını daha kuvvetli.. Gözümüzden ne kaçıyor acaba? Area olarak Türkiye'yi seçiyorum halbuki..

Yukarıdaki sorularımın bir ya da birkaçına cevap verebilirseniz çok sevinirim.. Saygılar..

--------------- Ekleme ---------------

Ufak da olsa ipucu verseniz? güvenlik odları bloke kaldırma olayı falan ne bileyim birşeyler olmalı diye düşünüyorum...

macintosh_

Üye
bende de aynı sıkıntı var eger çözüm bulmussanız cevap yazabilirmisniz?

alsan1907

Üye
arkadaslar aynı sorun bende de vardı arama kaydı bolumunden arama ayarları var ve orada hat degıstır dıe bişi var oradan hatların secımıni değiştirdim düzeldi. bide hareket sensör uygulamalarından cagrı cvplamayı kapatın. en basit yöntem ise telefonu fabrika ayarlarına geri döndürün. bende düzeldi....

Takipçi Satın Al

Üst Alt