Operatör değiştirme hakkındaki görüşleriniz nedir???

Sponsorlu Bağlantılar

egzama

egzama

Üye
    Konu Sahibi
Operatör değiştirme hakkındaki görüşleriniz nedir???
ben bu kampanyanın tüketicilerin lehine olmaktan çok alehine olduğunu düşünüyorum avantajı yıllardır sabit olan numaranın değişmeden başka operatörlerin avantajlarından faydalanabiliyor olman ama ben türkcell kullanıcısıyım bakıyorum 535 li ise tcell die rahat rahat arıyorum biliyorum ki görüşme ucuz ve ya ücretsiz dakikam var aynı şekilde vodafonede bu şekilde şimdiki kampanyada ben kimi aradığımı bilmiyorum arıyorum ama hangi operatörde bu adam bence haksız bi sistem faydadan çok zarar geleceğini düşünüyorum yada aradığım numaranın farklı operatör olduğunu bana bildirmeleri gerekiyor ... ben 3 tane hat kullanıyorum belki işime gelenden arıyorum.. :deal:

• Beğen
Tepkiler: -efşan

egzama

egzama

Üye
    Konu Sahibi
çok düşünceliymişsiniz beyler ...

Salihyet

Salihyet

Üye
Sakin ol, yorum yoksa belkide tesadüftür yada soru sormamış olduğundan kaynaklanıyordur..
Benim düşüncem operatör değiştirmek biraz gereksiz, yani bu iki üç hat taşımaktan kurtarmayacak bizi, ama gerekli olduğunda numaran aynı kalır, operatörü taşırsın..
Aradığın kişi numarasını taşıdıysa çalmadan önce bir uyarı geliyor zaten operatör tarafından ;)

piri.reis

piri.reis

Üye
çok güzel bir uygulama.

egzama

egzama

Üye
    Konu Sahibi
siz o sesi duyabiliyormusunuz kaldırımda yürürken ???

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sizin gibi düşünen çok ama çok az insan var inanın. Tabiri caizse eldeki bulgurdan olmak deyimi tam uygun olur :) Bu uygulama Türkiye'nin yıllardır beklediği rekabet ortamını artıracak bir uygulamadır. ABD'de 10 yıldır kullanılan bir servistir.

Taşınan operatörlerde arama sesi tonu ilk çaldığında farklı çalar. Avea taşınan operatörleri tesbit etmek için ücretsiz Sorgulama servisi çıkardı.
Ayrıca bu siteden de sorgulama yapmanız mümkündür.

ilo53

ilo53

Üye
bence bıraz ıyı cunku ben turkcellden aveaya dondum 600dk heryone aldım konustum sonra vodofon veya turkcell kampanya yaparsa onlara donucem yapmmassa turkcell e doncem 600 dk bol bol konusuyorum artı bedava mesaj 19 kntr 500 heryone benım ıcın cok super oldu bı kampnaya bıtınce otekıne donuyorum

erfc20

erfc20

Üye
dandik bi telsim hattı alıp aveaya gecsek 600 dk veriolarmı

alisimsek77

Üye
turkcell 79 tl ye her yone 1000 dk turkcellılerle 5000 dk verıyo turkcell den şaşmayın derim

egzama

egzama

Üye
    Konu Sahibi
ben türkcell de mesaj hakkı yapıyorum aylık .
535 li ve ya 538 li bi numara gördüm mesaj atıyorum normalde ücretsiz ama o adamlar vodafone ve ya avea ya geçti diye benden kontör kesiliyor . bana bunu haber veren bi sistem warmı sizce.kimse bana tüketicilerin faydasına bi sistem demesin bunun için.

kayhaner

Üye
Arkadaşlar numaram aynı kalmak kaydıyla istediğim operatöre geçme gibi bir özgürlüğüm olduğunda. Gsm şirketleri müşterilerini diğer operatörlere kaptırmamak için sürekli kampanya yapmak zorunda kalacaklar. Ben de bu kampanyalardan hangisi benim için uygunsa o gsm operatörüne geçeceğim nasıl olsa numaram sabit. Böylelikle. Bu işten en avantajlı çıkacak kesim, tüketici kesimi olacaktır. Düşünsenize numaranızın sabit kalmadığını. O zaman bu kadar rahat geçme imkanımız olabilecek miydi? Bu yüzden çok yerinde ve çok iyi bir uygulama. Umarım bunu değiştiren bir kanun falan çıkmaz. Herkese iyi günler

Üst Alt