Operasyon Tamam! Vodafone'de TL'ye Transfer Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Operasyon Tamam! Vodafone'de TL'ye Transfer Oldu!
1 Nisan’dan itibaren yürürlüğe girecek olan Türk Lirası bazlı fiyatlandırma çalışmalarını tamamlayan Vodafone, ön ödemeli hat sahibi abonelerinin yeni sistemde hiçbir sıkıntı yaşamaması için tüm hazırlıklarını bitirdi, gerekli önlemlerini aldı.

Sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetlerle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Vodafone Türkiye, kontör-para birimi değişimini Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) belirlediği yasal tarih olan 1 Nisan itibariyle uygulamaya alacak. Hizmete girecek olan yeni sistem sayesinde kontör yerine TL cinsinden yükleme gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, yeni sistemin abonelere ücretlendirme konusunda daha anlaşılır bir yapı sağladığını belirterek tarifeler arasında karşılaştırmanın daha kolay bir şekilde yapılabileceğini söyledi.

“Kuruş sisteminde harcamalar çok daha anlaşılır hale geleceği için TL sistemine geçiş sonrası tüketiciler Vodafone’un sunduğu avantajları çok daha net görebilecek. Yeni sistemin hayata geçmesiyle birlikte yakaladığımız ivme ve yükselişimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz” diye konuşan Gökhan Öğüt, kontör sisteminden liraya geçişin abonelerinin kullanım alışkanlıklarını etkilemeyeceğini, hatlarındaki kontörlerin ödedikleri birim fiyat üzerinden TL’ye dönüştürüleceğini ekledi.

1 Nisandan itibaren faaliyete alınacak olan yeni sistem, eski sistemde yapılan görüşmelerin örneğin “X” dakikası “Y” kontör üzerinden ücretlendirildiği gibi, “X” dakikası “Y” kuruş şeklinde ücretlendirilecek. Vodafone Türkiye aboneleri tıpkı kontör sisteminde olduğu gibi hatlarındaki bakiyeyi rahatlıkla sorgulayarak öğrenebilecekler. Satışta olan kontör kartların geçerliliğini koruyacağı yeni sistemde bu kartları satın alan abonelerin yüklemeleri hatlarına TL olarak yansıyacak ve herhangi bir kayba uğramayacaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt