operam bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
operam bozuldu
merhaba arkadaslar opera mobil im indirme yapmiyor disk te yer yok diyor halbuki tel.hafizasi yarisi bos durumda bilmiyorum belki ben bozdum qtweakla restore yapmaya calistim sonra bu sorunu farkettim bi yardimci olursaniz sevinirim saygilarimla

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
opera'yı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?

pRime.

pRime.

Üye
uygulama hafızanız dolmuş sanırım. kullanmadığınız bir uygulamayı silip tekrar kurun operayı.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
kaldirip yeniden kurdum olmadi uygulama hafizam daha 2.7 oda dolu degil napicam

PalmerTech

PalmerTech

Üye
kaldirip yeniden kurdum olmadi uygulama hafizam daha 2.7 oda dolu degil napicam

dosyanın kayıt olacağı klasörü değiştirip deneyebilirsin, belki ondan kaynaklanıyordur bir ihtimal.

pRime.

pRime.

Üye
cihazı açıp kapayabilir misin? buna benzer bir sorunu daha önce yaşamıştım ve cihazı açıp kapayınca yüklenme sorunu ortadan kalkmıştı.

- - - Eklendi - - -

o da olmazsa terminali açıp sırayla şunları yazın:

devel-su

rootme

apt-get install Opera Mobile Labs

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
dosyanin kayit olacagi klasoru degistirdim olmadi az once ayarlar sifirladan cihazi temizle yaptim internetim de bitti bakalim duzelmezse prime hocamin dedigini apt- get install yapicam ha bu arada tel. kendi tarayicisindan indirdim dosyayi bulamadim normalde pictures e inmesi gerekmezmi ayrica ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim hepinize selam ve saygilar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
downloadsa iner dosya hocam.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar opera duzeldi galiba bilniyorum ilerleyen gunlerde tam belki olur herkese tesekkurler downloaads icin de tesekjur ederum saygilar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt