Samsung S4 Sensör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kalmahades

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S4 Sensör sorunu
Merhaba arkadaşlar oncelikle konuyu doğru yeremi açtim bilmiyorum, kusura bakmayin.

Arkadaslar cihaz Samsung S4 telefona kitkat guncellemesini yaptiktan sonra farkettim cihazda pusula programlarinin hic biri çalismiyor hata veriyor (Manyetik sensör yok yada bozuk) bu sorunu nasil cozebilirim diger sorun ise yakinlik sensoru duzgun calismiyor ekran karardiktan sonra geri açılmiyor takili kaliyor yardimci olursaniz cok sevinirim.

Hard format attim denedim çözüm olmadi bilginize..

pazzoo

pazzoo

Üye
valla arkadasim ayni sorunlar bendede oldu. bende kac defa format attim ama nafile..
valla samsung telefonlarindan sogudum. her guncellemede bir problem mutlaka oluyor.

kalmahades

Üye
    Konu Sahibi
sorunu cozuldumu peki ? ben cozemedim artik yarin göturup garantiye verecem mecburen. ins. sorun yazilimsaldir telefonum temiz tamire girmesini istemiyorum açıkcasi. :/

pazzoo

pazzoo

Üye
yok hayir sorun devam ediyor. ama kilif kullandigim zaman oyle bir sorunla karsilasmiyorum, garip.
bu sorun sanirim 4.4.2 romdan kaynaklanan birsey. yeni bir guncelleme gelene kadar boyle devam eder.
bakalim yeni guncelleme ne zaman gelecek. ayni sorum yeni bir guncellemede de devam ederse sanirim ben telefonu degistirecegim.

kalmahades

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bencede guncelleme den kaynaklaniyor. ben bugun telefonu garantiye verecem bakalim ne olacak. teknosadan aldim telefonu oradaki satiş elemani yazilimsal ise yazilim atilir sorun cozulur dedi ama bakalim. ins. çozulur. bende telefonu degistirecem iphone 5s almayi dusunuyorum.