Opera,..v.b gibi browser kullandığımızda kontör az mı gidiyor (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
Opera,..v.b gibi browser kullandığımızda kontör az mı gidiyor (?)
Opera,..v.b gibi borser kullandığımızda kontör az mı gidiyor (?) bunu merakm ediyorum daha hiç denemedim fazla kontör giderse diye ama operadan beklemem ya olsun... el atın şu işe...

paradox1299

Üye
Ben denedim.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Telefonun orjinal tarayıcısını kullanman yararına olur. Opera sayfadaki resim v.b. öğeleri standartta yüksek kalite olarak yüklüyor.. Ve dosya boyutu artıyor , bir sitenin anasayfasına girmiştim sadece tam hatırlamıyorum ama 10 küsür kont. uçmuştu..

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
fakat daha hızlı giriyor...:allalla:

hayalet114

hayalet114

Üye
fakat daha hızlı giriyor...:allalla: bunu forumumda tartışalım :oke:
eğer forumuma girmek istiyosan adres çubuğunda "www" OLMADAN yukarıdaki adresi yaz:oke:

bıraz reklama kacmış sankı;)

polat_ketur_76

Üye
hepsi kontör yiyici bunların kardeş bak ma sen aldan ma

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
ama bir sitede görmüştüm sitelerin KB sini düşürüomuş e tabiki kontör de az gidiyomuş ama sonuçta sitede okudum doğrumu yalanmı bilmem...

paradox1299

Üye
Bence internete bilgisayardan girmen en mantıklısı şu zamanda.. Çünkü daha bu işler Türkiye'de daha gelişme aşamasında. Ve bi teknoloji gelişme aşamasındayken Türkiye'de pahalı olur.. Cepten internetin daha bi kaç senesi var.. En azından ADSL kadar makul fiyata çekilmesi için..

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
    Konu Sahibi
Bence internete bilgisayardan girmen en mantıklısı şu zamanda.. Çünkü daha bu işler Türkiye'de daha gelişme aşamasında. Ve bi teknoloji gelişme aşamasındayken Türkiye'de pahalı olur.. Cepten internetin daha bi kaç senesi var.. En azından ADSL kadar makul fiyata çekilmesi için..
:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt