Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera,..v.b gibi browser kullandığımızda kontör az mı gidiyor (?)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirbilek_225
Üye
Konu Sahibi
Opera,..v.b gibi browser kullandığımızda kontör az mı gidiyor (?)
Opera,..v.b gibi borser kullandığımızda kontör az mı gidiyor (?) bunu merakm ediyorum daha hiç denemedim fazla kontör giderse diye ama operadan beklemem ya olsun... el atın şu işe...
paradox1299
Üye
Ben denedim.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Telefonun orjinal tarayıcısını kullanman yararına olur. Opera sayfadaki resim v.b. öğeleri standartta yüksek kalite olarak yüklüyor.. Ve dosya boyutu artıyor , bir sitenin anasayfasına girmiştim sadece tam hatırlamıyorum ama 10 küsür kont. uçmuştu..
hepsi kontör yiyici bunların kardeş bak ma sen aldan ma
demirbilek_225
Üye
Konu Sahibi
ama bir sitede görmüştüm sitelerin KB sini düşürüomuş e tabiki kontör de az gidiyomuş ama sonuçta sitede okudum doğrumu yalanmı bilmem...
paradox1299
Üye
Bence internete bilgisayardan girmen en mantıklısı şu zamanda.. Çünkü daha bu işler Türkiye'de daha gelişme aşamasında. Ve bi teknoloji gelişme aşamasındayken Türkiye'de pahalı olur.. Cepten internetin daha bi kaç senesi var.. En azından ADSL kadar makul fiyata çekilmesi için..
Bence internete bilgisayardan girmen en mantıklısı şu zamanda.. Çünkü daha bu işler Türkiye'de daha gelişme aşamasında. Ve bi teknoloji gelişme aşamasındayken Türkiye'de pahalı olur.. Cepten internetin daha bi kaç senesi var.. En azından ADSL kadar makul fiyata çekilmesi için..