Opera Tarayıcı Reklamları’nı engellemek ücretli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Opera Tarayıcı Reklamları’nı engellemek ücretli mi?
Opera tarayıcısında reklamları herhangi bir ücret ödemeden tamamıyla ücretsiz olarak engelleyebilirsiniz. Opera tarayıcı reklamları nasıl engellenir detaylar makalemizde yer alıyor.

Hayır herhangi bir ücret ödemesine gerek yok.Opera bunu ücretsiz olarak sunuyor, isterseniz Opera'ya Adblock eklentisi de kurulup reklamlar engellenebilir ancak Opera'nın kendi reklam engelleyicisi de gayet güzel çalışmakta.

ADblock'u tanımayan var mi ? bu konu hakinde bilgisi olmayanlar için açıklama yapmak gerekirse, adblock, tarayıcılarımıza entegre edilmiş küçük bir plugindir. Faydası, internette sörf yaparken reklamları engellememizi sağlamaktadır. Şimdiye kadar Opera harici diğer tarayıcılarda mevcut idi. bugünden itibaren artık opera tarayıcısı kullananlar da Adblock'dan faydalanabilecektir. Artık her tarafta açılan reklamlardan sıkıldıysanız ve bunları engellemek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden, tarayıcınızın plugin kurma sekmesinden adblock'u aktifleştirin ve rahat rahat sörf edin. ayrıca açılmasını istemediğiniz site ve ya siteler var ise bunlarda Adblock sayesinde engelleyebilirsiniz.
 


Üst Alt