[Opera Software] Opera Mini Next v7.00(28965) S60v3/S^1/S^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
En çok ihtiyacım olan özellik gelmiş geri sayımı var biraz önce zshare de indirebildim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kurtuluş abi, ben font zoomer kullanıyorum bauhaus yazı tipi yüklü opera miniyi açınca sistem yazı tipi hakkında bilgi almaya çalışıyor diyor %83 felan olunca telefon reset atıyor önceki sürümlerdede oluyordu. Bu neden oluyor bi çözümü varmı? :hmmm

arkadaşlar bu durumu anlayan bilen yokmu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaşlar bu durumu anlayan bilen yokmu?
fontzomer kaldir operayi kur ac calistir fontzomer tekrar kur bakalim olucakmi olmazsaki sebebi eskiden nokia 5 fonts kullaniyordu suan 15 fonts kullaniyor uyumluluk budur bence.

crazy0067

Üye
bana biraz hantalmış gibi geldi. Örneğin sayfayı aşağı doğru kaydırdığımda gecikmeli iniyor yani takıla takıla iniyor önceki sürümler gayet alıcıydı bide herhangi bi yere tıkladığında bazen algılamıyor o yüzden tekrar tekrar dokunmak gerekiyor diğer özellikleri güzel ama sırf bu yüzden eski sürüme geri dönebilirim

thedroid

Üye
teşekkürler:)

SezerKoc

SezerKoc

Üye
bana biraz hantalmış gibi geldi. Örneğin sayfayı aşağı doğru kaydırdığımda gecikmeli iniyor yani takıla takıla iniyor önceki sürümler gayet alıcıydı bide herhangi bi yere tıkladığında bazen algılamıyor o yüzden tekrar tekrar dokunmak gerekiyor diğer özellikleri güzel ama sırf bu yüzden eski sürüme geri dönebilirim

aynen ya

brk-rtrk

Üye
Merhaba arkadaşlar acaba nasil handler yapabilirim?
Ben E63 kullaniyorum bana nasil yapilacagi hakkinda bilgi verirseniz yada handler halini bana mail olarak yollarsaniz sevinirim

woo3

Üye
Çok güzel... Sabırsızlıkla bekliyordum, sürekli yenisi çıktı mı diye kontrol ediyordum. Yeni özellikleri beğendim. Sayfalar hızlı yükleniyor. Bende de TUG isimli arkadaşın dediği gibi fontrouter kullanıyorum .Yazı fontu algılanıyor dedikten sonra program kapanmadan operanın içinde beyaz bir ekran çıkıyor yuvarlak dönüp duruyor saatlerce öylece kaliyordu. Font routeri disable yaparak devredışı bıraktım. Operayı açınca bu defa hemen sayfa yüklendi. Kullanıcı sözleşmesini kabul et dedikten sonra font routeri tekrar açtım şimdi sorun yok. Ellerinize sağlık güzel paylaşımHa bu arada bir şey soracaktım. Bu ana sayfadaki haber spor vb. hep yabancı siteler var ya onları değiştiremez miyiz? Türkçe siteler eklemek istiyorum Nasıl yapıcaz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok güzel... Sabırsızlıkla bekliyordum, sürekli yenisi çıktı mı diye kontrol ediyordum. Yeni özellikleri beğendim. Sayfalar hızlı yükleniyor. Bende de TUG isimli arkadaşın dediği gibi fontrouter kullanıyorum .Yazı fontu algılanıyor dedikten sonra program kapanmadan operanın içinde beyaz bir ekran çıkıyor yuvarlak dönüp duruyor saatlerce öylece kaliyordu. Font routeri disable yaparak devredışı bıraktım. Operayı açınca bu defa hemen sayfa yüklendi. Kullanıcı sözleşmesini kabul et dedikten sonra font routeri tekrar açtım şimdi sorun yok. Ellerinize sağlık güzel paylaşımHa bu arada bir şey soracaktım. Bu ana sayfadaki haber spor vb. hep yabancı siteler var ya onları değiştiremez miyiz? Türkçe siteler eklemek istiyorum Nasıl yapıcaz.
yapilabilir ustlerine basili turunce ekle sil secenegi cikar istedinizi yapin

• Beğen
Tepkiler: woo3
AHMED...

AHMED...

Üye
vay ikon falan karizmatik olmuş

AHMED...

AHMED...

Üye
next güzel mis sevdim

noss_bar