Opera Mobile ve Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Eski temada yorumlar ve öm vardi sadece... fakat bunda istenen her ozellik var yani eski temayi isteyeceginize bu temanin gelistirilmesini istemek daha mantikli geliyor bana duruma yuzeysel bakmayin ve kullandiginiz cihazlarda burada onemli yani sirf facebooka rahat girebilmek icin telefon degistirenler var...
Biz degistirmeyelim ama yorumlarda yapıcı olmali, arabayi satip tekrar bisiklete binmeninde alemi yok yani :D
Şir gibi konuşmussun Bahadır :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Ben yeni temaya çoktan alıştım bile :) dediğim gibi sadece eski temaya göre birkaç eksiklik var o kadar. Onlarda giderildikten sonra herşey tamamdır :))

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Buğra
umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
Siteye girdiğimde üstteki çubuk 2-3 dakikada doluyor yemin ediyorum kasıyor diye forumlara girmiyorum sıkıldım artık düzelmicek mi şu sorun mobile lightda ne güzel tak diye giriyordu. Ilk önce yeni temayı sevmiştim ama böyle olunca özledim mobile lightı. Artık düzelsin ya. Yöneticiler bir açıklama yapsanız.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Siteye girdiğimde üstteki çubuk 2-3 dakikada doluyor yemin ediyorum kasıyor diye forumlara girmiyorum sıkıldım artık düzelmicek mi şu sorun mobile lightda ne güzel tak diye giriyordu. Ilk önce yeni temayı sevmiştim ama böyle olunca özledim mobile lightı. Artık düzelsin ya. Yöneticiler bir açıklama yapsanız.

Hocam WiFi ile mi bağlanıyosun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt