Opera Mobile ve Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile ve Maxicep
Bunu ana konuda da söyledim ama arada kaynadı. Ben opera Mobile kullanıyorum. Sitenin yazılımı değiştiğinden beri site yavaşlamaya başladı. Maxicep'e giriyorum yorum atmak adamı öldürüyor. Opera mini next ile girdim siteye çok hızlı ama teması Opera Mobile gibi değil. Yöneticiler lütfen yardım edin.

Opera next resimler:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi

umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Nokia 500(Symbian 3)

asigsasi

asigsasi

Üye
aynen mobile light özledim şimdi

bu yenilik değil çin işkencesi resmen

• Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_ ve umitgul18
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sabır, Ozan bu sorunla ilgileneceğini söyledi, zaten düzelmezse forumun kaybı olur..

• Beğen
Tepkiler: umitgul18 ve asigsasi
umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
aynen mobile light özledim şimdi

bu yenilik değil çin işkencesi resmen
Olumlu düşününce alışılır. Bu saatten sonra böyle yapmaktan başka çare yok. Belki çıkacak yeni temayı seversin belli mi olur :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Buğra
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hakkatten mobile çin işkencesi

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye

• Beğen
Tepkiler: [ENGİN]
KayraBey

KayraBey

Üye
Ayak uydurmak lazım yapacak birşey yok.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hakikaten çin işkencesi :D alıntı yapıyorum yorumun sonuna hazır gülücük eklemeye kalkınca alıntı yapılan yazıya ekliyor gülücüğü hakikaten gülücük bir durum :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Emrgncy
JosephLion

JosephLion

Üye
mobil light 1000000 kat daha iyidi hızlı hızlı giriyodum herşeyi yapabiliyordum yeni mobil tema iğrenç ötesi :mad:

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence iğrenç olan mobil site değil senin elinde olan telefon.Yeter artık canım bu kadar hakaret. Ozan gereken yapılacak diyor siz inatla aynı şeyleri söyleyip duruyor hatta hakaret ediyorsunuz!!!

• Beğen
Tepkiler: umitgul18 ve Buğra
Uhops

Uhops

Üye
Telefondan siteye girmek hala nasip olmadı ya internet paketim olsada bende denesem...:(

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Aynen arkadaşlar arayüz daha yepyeni, eminimki gerekli olan herşey yapılacaktır bu kadar alevlenmeyin..

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Buğra
phasan

phasan

Üye
Mobil ligithe guzeldi bunda operadan gıremıyorum
Bence iğrenç olan mobil site değil senin elinde olan telefon.Yeter artık canım bu kadar hakaret. Ozan gereken yapılacak diyor siz inatla aynı şeyleri söyleyip duruyor hatta hakaret ediyorsunuz!!!
Arkadasım kimse ıyı telefonu olmak zorunda degil bunun için kimseyı suçlamak gerekmez sıte bıraz kasıyor bunu ben farkettım cepte wıfı ile 30 saniyede yada 20 sanıyede gırıyor

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Arkadaşlar lütfen yapılan değişiklikleri görelim eskide kalmayalım çok güzel bir yazılım bu her geçen gün ufak tefek sorunlar düzeliyor eskiyi istemek yerine yeniyi benimseyip yöneticilerimize yardımcı olalım bizimle uğraşmaktan bir kaç ayrıntıyı kaçırıyor olabilirler biraz sabır gösterelim lütfen

• Beğen
Tepkiler: Dede, arslanla ve Buğra
JosephLion

JosephLion

Üye
seçenek sunabilirler isteyen yeni mobil vers istemeyen eskiyi kullanabilsin ;)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bizim insanlar çok sabırsız ya ozan, abi gerektiği kadar ilgilenmese tamamda onlarada hak verin biraz değişikliği istemeyen 100 kişi varsa isteyen de 200 kişi vardır

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Eski temada yorumlar ve öm vardi sadece... fakat bunda istenen her ozellik var yani eski temayi isteyeceginize bu temanin gelistirilmesini istemek daha mantikli geliyor bana duruma yuzeysel bakmayin ve kullandiginiz cihazlarda burada onemli yani sirf facebooka rahat girebilmek icin telefon degistirenler var...
Biz degistirmeyelim ama yorumlarda yapıcı olmali, arabayi satip tekrar bisiklete binmeninde alemi yok yani :D

• Beğen
Tepkiler: Dede, Silinen Üye 988579 ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eski temada yorumlar ve öm vardi sadece... fakat bunda istenen her ozellik var yani eski temayi isteyeceginize bu temanin gelistirilmesini istemek daha mantikli geliyor bana duruma yuzeysel bakmayin ve kullandiginiz cihazlarda burada onemli yani sirf facebooka rahat girebilmek icin telefon degistirenler var...
Biz degistirmeyelim ama yorumlarda yapıcı olmali, arabayi satip tekrar bisiklete binmeninde alemi yok yani :D
Aynen :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt