Opera Mobile v11.00(1397) S60v3/S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

synergy11

synergy11

Üye
teşekkürler :)

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Tşkkrler

uguro

uguro

Üye
Teşekkürler:oke:

zahidzorlu

Üye
aynen keşke koyslar flaş içeriğini manyak olurdu ama koymuyolar millet iphone alsın dye :S

serinaga

serinaga

Üye
Emeğine sağlık, hemen ver. yükseltiyorum ...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yenisi cıktı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

meg1ddo

meg1ddo

Üye
11.1 çıktı güzel olmuş google'a öneriler eklentisi gelmiş iyi çalışıyor ayrıca güzel bir ayar gelmiş artık siteyi tam web sayfası şeklinde açabiliyorsunuz , eskiden örneğin facebook ta tam site yaptıktan sonra herhangi bi yere tıkladığınızda direk sizi mobile versiyona yöneltiyordu artik bu sorun da ortadan kalktı sürekli tam web sayfası gibi sörf yapabiliyorsunuz harika olmuş bi de flash player gelse tadından yenmez duruma gelir...

batuhan_86

batuhan_86

Üye
Paylaşım için teşekkürler süper oldu..

alperen335

Üye
Telefonun kendi web tarayıcısı bozulunca mecburen opera kullanmak zorunda kaldım yani acemiyim...kendi tarayıcısında googleda gorsellerde görsele tıkladığımda indiriyordu operada indir miyor acaba nasıl indirecem?şimdiden sağolun...

ydgr4

Üye
firefoxun mobili niye çıkmıyo onu anlamadım..

laz6116

laz6116

Üye
Arkadaşlar C7-Belle kullanıyorum hangi versiyon mini opera kursam telefona kuruyor fakat açmıyor (Özellik desteklenmiyor) hatası veriyor. Yardımcı olabilirmisiniz?

sensei26

Üye
c6-01 opera mobile v11 i yükledim acilmiyo ama hata olarak 'giriş ekranı : özellik desteklenmiyor ' yardimci olursanız sevinirim

mert41994

mert41994

Üye

Üst Alt