Opera mobile flash player ile video acar mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Opera mobile flash player ile video acar mı
Orijinal tarayıcıda olduğu gibi Opera mobile de flash player ile video acar mı?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonun player ini kullanır.

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Öyle bir opera mobile bulursan tarihe geçersin,

Bence kullanıyorsan mini kullan daha stabil çalışıyor, Gerçi ben mobile kullanıyorum çok kasıyor ama görüntüsünü ve kullanımını daha çok seviyorum.

gezinmek için mini download için mobile...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye

Öyle bir opera mobile bulursan tarihe geçersin,

Bence kullanıyorsan mini kullan daha stabil çalışıyor, Gerçi ben mobile kullanıyorum çok kasıyor ama görüntüsünü ve kullanımını daha çok seviyorum.

gezinmek için mini download için mobile...

:oke:

hizmetpc

Üye
ben şu anda opera mobilden çok rahat video izleye biliyorum nasıl olduğunu tarif edim anlayan arkadaslar işi çözer nokia n8 tarayıcısının dosyalarını opera klasorune attım şimdi film video tv izliyorum tadından yenmıyor :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunu aykut bile yapamaz. Hem senin telefonun 603 değilmiydi :ehe

Preloader

Preloader

Üye
ben şu anda opera mobilden çok rahat video izleye biliyorum nasıl olduğunu tarif edim anlayan arkadaslar işi çözer nokia n8 tarayıcısının dosyalarını opera klasorune attım şimdi film video tv izliyorum tadından yenmıyor :)

Ne içtiysen bana da versene dostum şaka bi yana biz videoyu zatn izleyebiliyoruz.Bizim istediğimiz flash player OLANARI açsın ;) Ayrıca senin dediğinin de konuyla pek alakası yok çünkü operanın yazılım dosyaları n8`in tarayıcısından çok farklı.Kısacası dediğin şey imkansız. Umarım anlatabilmişimdir....
(yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar)

HERKEZE İYİ FORUMLAR :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt