Opera Mini v5.1.21051 [Orijinal Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
Opera mini 5.1 de Türkçe karakterler göstermiyor. Ancak ayarlar kisminda yazı fontu "orta" yapınca karakterler gösteriyor. Yalnız bu seferde yazılar çok büyük oluyor. Jar dosyayi editleyip düzeltilebilir mi acaba fikri olan var mı?
 


fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
telin ekran byk olnca normal kalıyor
 

emre0565

Üye
skyfire ile kıyaslanamayacak kadar süper bir program ve çok hızlı.ben de hiç bir sorun çıkartmadı video da izletiyor.paylaşım için teşekkürler..
 
fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
video nsl izliyon yha real player la mı bide cok kullanınca ram cok yiyo tel res atıyor bide smileylerin hareketlerini gosteremeyen pro nsl video izletck
 
xinsurer

xinsurer

Üye
Opera'nın bu sürümünde E71'de hiç bir sıkıntı yok, karakterler düzgün görünüyor. Ayrıca Facebook videolarının üzerine tıklayınca videoyu telefona kaydediyor (mpeg olarak), sonra telefondaki videoyu istediğiniz kadar izleyebiliyorsunuz. 3G hızında 5 mb'lık bir videonun kaydedilmesi 1 dk bile sürmüyor. Ortadaki seçme tuşuna basılı tuttuğunuzda copy paste özelliğinin hemen devreye girmesi ise çok kulanışlı. Hızlı da bir program. Şimdilik skyfire yokluğunda en büyük yardımcım, tavsiye edilir.

--------------- Ekleme ---------------

Ha bu arada bazı videolar real player ile izlenemeyebilir, ama core player ile hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
 
fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
Evet güzel
 

beyazitcakir31

Üye
teşekkürler paylaşım için. 2 adet dosya var jar ve jad olarak hangisini kuruyoruz?
 

beyazitcakir31

Üye
hocam telime yükled,m bu programı kullanışlı bir program fakat facebook daki videoları izleyemedim. nasıl izleyeceğim. sizlerde aynı pcdeki gibi mi görünüyor video. bana pcde gördüğüm sayfalar gibi videoyu gösteren tarayıcı lazım
 
ali.44

ali.44

Üye
Teşekkürler
 
theemnt

theemnt

Üye
:eheteşekkürler:ehe
 
sinanpp

sinanpp

Üye
Bende de küçük
 

Benzer Konular



Üst Alt