ben yeni uye oldugum icin kodu buraya eklersem forum kabul etmiyor.
orda pastebinden verilmis kodun ustunde see orginal yazan yere tikla. pastebin sayfasi acilinca sayfanin altina in. raw paste data yazan yere basili tut ve tumunu kopyala. sonra opera mini yerimlerinden birini degistir. yerimiadi olarak faceresim yaz, yerimi adres kismina da kopyaladigin kodu yapistir ve kaydet(basinda http falan olmasin)
bu islem birkez yapilcak. gerisi orda yaziyor zaten. cok basit.
ben yeni uye oldugum icin kodu buraya eklersem forum kabul etmiyor.
orda pastebinden verilmis kodun ustunde see orginal yazan yere tikla. pastebin sayfasi acilinca sayfanin altina in. raw paste data yazan yere basili tut ve tumunu kopyala. sonra opera mini yerimlerinden birini degistir. yerimiadi olarak faceresim yaz, yerimi adres kismina da kopyaladigin kodu yapistir ve kaydet(basinda http falan olmasin)
bu islem birkez yapilcak. gerisi orda yaziyor zaten. cok basit.
tek tıkla büyütüyor, üstüne tıklayınca bir sonraki resme geçiyor altta ek butonlar bence de daha ne olsun. yorumun için teşekkürler denemeyenler ne kaçırıyor artık sen de biliyosun
resmi sectikten sonra geri tusuna falan basmissindir. resim sayfasinda oldugundan emin ol ve sayfayi yeniledikten sonra bas bakalim. bu arada gozunuze zor gozukmesin sayfa yenileme diye bisey yok normalde. ama senin bi hata yaptigin kesin
baska pencere falan yok. o hatayi alabilmen icin o an operanin en son yukledigi adresin m.facebook.com/home.php... seklinde olmasi lazim ki bu da resmi secmedigin anlamina geliyor.
Tamam kardeşim şimdi çözdem..
Önce hızlı erişime eklemiştim kodu..
2 sayfa olarak açıyordum..
Faceden resmi açıp senin verdiğin kodu üzerine yapıştırınca oldu...
yeni uye oldugum icin resim ve link ekleme hakkim yok. aslinda yeni de degilim ama cok banlaniyorum. hakanzn3 teki 3 burdan geliyor. neyse artik o haklari kazaninca acarim yeni konular
yeni uye oldugum icin resim ve link ekleme hakkim yok. aslinda yeni de degilim ama cok banlaniyorum. hakanzn3 teki 3 burdan geliyor. neyse artik o haklari kazaninca acarim yeni konular