Opera Mini Kodları (video-resim-mp3 vs)

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ya forumun cep gorunumu hosuma gitmiyor masaustu secince de benim operada mesaj yazma yeri aktif olmadigi icin bunu da bi kodla hallettim ama biyerinde hata yapmisim ler ordan yani. neyse simdi duzelttim. bu mesaji da masaustu gorunumden yaziyom hatta. duzgun cikarsa sorun yok:)

- - - Eklendi - - -

operamini ile maxicep masaustu gorunumunde begen butonlarini aktif etme\n
PHP:
javascript:gizlidivler=document.getElementsByClassName("vbseo_links");for(x=0;x

[COLOR="silver"]- - - Eklendi - - -[/COLOR]

cepten yazinca tamamini ekleyemedim pcye gecince eklerim[/QUOTE]

dostum onu forum ayarlarından ayarlayabiliyorsun zaten gelişmiş modüs seçeceksin

[IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/z/fh6s3.jpg[/IMG][/B]

• Beğen
Tepkiler: hakanzn3

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Olmadı:hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Büyümedi resimler

hakanzn3

Üye
    Konu Sahibi
buyumemesine imkan yok sen hata yapmissindir. ne yaptigini tane tane anlatirsan da cozulur. hatta yer imine tikladiktan sonra opera adres satirina server:console yazip git, cikan ekrani ss ile ekle ben anlarim o zaman ne hata yaptigini

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet bir yerde hata yaptımki olmuyor kodu kopyalayıp yer imleri adresine yazdım ismede dediğim gibi facebookresim yazdım faceye girdim resmi açtıktan sonra yer imlerinden tıkladım ama url bulunamadı

hakanzn3

Üye
    Konu Sahibi
kodu kopyalarken ya da yerimlerine yapistirirken fazladan bosluk birakmissin. operamini de bosluk algiladigi icin googleda arama yapiyor olay bu. tam olarak ] ve [ arasini kopyala. ya da yaren_dedenin verdigi txt dosyasindan kopyala ve bosluk birakma

burakkk97

Üye
sevindim abi buraya da gelmene :) ben seni takip ediyordum ayrıca kodlara buranın linkini niye vermedin anlayamadım :hmmm opera indirme sorununa da gelirsek oupeng var (operanın çin versiyonu) gayet rahat indirme yapılıyor ben onu kullanıyorum mesela :) bu arada her şey için eline sağlık

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Evet bir yerde hata yaptımki olmuyor kodu kopyalayıp yer imleri adresine yazdım ismede dediğim gibi facebookresim yazdım faceye girdim resmi açtıktan sonra yer imlerinden tıkladım ama url bulunamadı

txt olarak eklenti var onu indir not defterinden kopyala ve yer imlerine ekle

hakanzn3

Üye
    Konu Sahibi
sen niye çağırmadın;) o oupeng bende çalışmıyor gerçi benim bişey indirdiğim de yok da işte. bu forumda yıllardır üyeliğim var ama bizim konular için yasak çok. artık olduğu kadar bişeyler ekleriz ya da talep bu kadar az olursa eklemeyiz bakıcaz:)

burakkk97

Üye
sen niye çağırmadın;) o oupeng bende çalışmıyor gerçi benim bişey indirdiğim de yok da işte. bu forumda yıllardır üyeliğim var ama bizim konular için yasak çok. artık olduğu kadar bişeyler ekleriz ya da talep bu kadar az olursa eklemeyiz bakıcaz:)

bilmem aklıma gelmedi çağırmak :) yasaklara gelince Allah yardımcın olsun :D

• Beğen
Tepkiler: hakanzn3
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tamamdır

hakanzn3

Üye
    Konu Sahibi
rice ederim

burakkk97

Üye
abi niye pastebin den paylaşmıyorsun daha kolay değil mi

hakanzn3

Üye
    Konu Sahibi
artık hiç paylaşmıycam boşver. sahsen ben heryerde bulabilceğim bir şey için teşekkür etmem ama çok işime yarayacak bişeyse ve başka biyerde yoksa mutlaka ederim fazlasıyla. şimdi bu konuya bakalım. hobi amaçlı kullandığım bloğumu saymazsak dünyada ilk. başka hiç bi yerde benzeri bile yok ve opera mini kullanmak zorunda kalan ve facebooktan da keyif almak isteyenler için bulunmaz bişey. e bi eyvallah de kardeşim zor mu bu kadar. sen onu desen konu uplanır da bi işe yararsın ama nerdee. sen ve buraya mesaj yazan birkaç kişi üzerine alınmasın tabi ama bu yanlış o yüzden devamı yok artık.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hakan burada zoraki paylaşım yapmıyor kimse paylaşım yapmak istemiyorsan konuyu kilitleriz sende işine bakarsın. Her konuya Teşekkür edilecek diye bir kaide yok, konu :locked:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Üst Alt