***Opera Mini ÇIKTI (FREE)***

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
***Opera Mini ÇIKTI (FREE)***

APPSTORE den FREE olarak indirebilirsiniz H.olsuN hepimize...

• Beğen
Tepkiler: yasar21112, Dawn ve sever1

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
k.bakma dostum görmeden açmışım hemen yanlız bi hatırlatma yapalım programla ilgili...

Opera Mini hız anlamında denedim Hızlı gezinmenizi sağlıyor evet ama sayfa açma hızı Safari ile aynıdır.. sadece işlemler dokunmatik anlamda hızlı bir Uygulamadır..

sever1

sever1

Üye
k.bakma dostum görmeden açmışım hemen yanlız bi hatırlatma yapalım programla ilgili...

Opera Mini hız anlamında denedim Hızlı gezinmenizi sağlıyor evet ama sayfa açma hızı Safari ile aynıdır.. sadece işlemler dokunmatik anlamda hızlı bir Uygulamadır..

saol dostum bilgi için :oke:

serhat00

serhat00

Üye
sagol ahpap bende ne zamandir bekliyordum! mon pote cimer pour l'application depuis 1 moi j'aten cett l'appli..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ewet denedim ilk kulanışta guzel görunuyor sayfa göruntuleme hızı tanıtım videosundaki gibi degil safarıden fazla farkı yok zoom olayı berbat yazılar çizgi gibi görunuyor yakınlaştırma yaparken sinir bozucu bence safari opera yı 10 a katlar

iki resimede bakın

Ekli dosyalar

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
vous êtes les bienvenus serhatım :)

Dawn senle aynı görüşteyim herşeyin orjisi daha iyi bence ama düzeltileceğini umut ediyorum ileriki sürümlerinde Facebook bile berbat Operada bi tek hızı var o kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt