aykutt66 Üye kardes samsung f480 e opera mini indrir ken telefonn kendi tarayıcısından beklenmeyen hata dyor bi care yokmu napmam lazım simdiden teskler...
kardes samsung f480 e opera mini indrir ken telefonn kendi tarayıcısından beklenmeyen hata dyor bi care yokmu napmam lazım simdiden teskler...
nazmidinar Üye Programı indirin yazıyor tıklıyorsun yine aynı sayfa nasıl indiriyorsunuz anlamadım teÅekkürlerden baÅka bir Åey yok ortada maxi cepte bol bol zaman kaybı herÅey bir bilmece gibi bir daha girmeycem
Programı indirin yazıyor tıklıyorsun yine aynı sayfa nasıl indiriyorsunuz anlamadım teÅekkürlerden baÅka bir Åey yok ortada maxi cepte bol bol zaman kaybı herÅey bir bilmece gibi bir daha girmeycem
kol@j Üye konu için teşekkurler ancak ben çalıstiramadım...şu anda telefonun fabrika çıkışı operasını kullanabiliyorum gerci sadece bunu kullanabiliyorum ne başka taraıyıcı ne de msn hepsinde bağlantı sorunu çıkıyor
konu için teşekkurler ancak ben çalıstiramadım...şu anda telefonun fabrika çıkışı operasını kullanabiliyorum gerci sadece bunu kullanabiliyorum ne başka taraıyıcı ne de msn hepsinde bağlantı sorunu çıkıyor