Opera klavyesinin t9 kısmını türkçeleştirecek biri aranıyor_??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Opera klavyesinin t9 kısmını türkçeleştirecek biri aranıyor_??
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi dayhand input adlı programda opera klavyesinin t9 kısmını türkçe yapabilecek biri var mı_?

o uygulamanın linki ni at bakam bi

Konu Sahibi
Buyur kardeşim işte link;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ullanabilme-ana-klavye-olarakta-4-301779.html
Yalnız yükleme işlemini anlatmamış ben şöyle anlatayım;
Programın kurulumu:
yüklerken 5-6 madde bir şeyler çıkıyor en alttaki chinese pack gibi yazanın tikini kaldırıyoruz yoksa bileşen hatası verir
Programi yukledikten sonra;
uygulamayı açın ve AknFEP yazan yeri tiklayin [][][][] secin sonra mesajlar bölümüne gidin klavye değişmiş olacaktır onu EN tuşuna basın sonra normal Q klavye gelince klavyeyi sağa doğru sürükleyin t9 bölümü yani alfasayısal gelecektir o kısım türkçe olur mu_??
not pr
ogrami kaldirabilmek icin [][][][] yazisini tekrar eski haline getirmeniz gerekir yoksa kaldirma islemi hata verir.

hımm tamam bi bakıyım . Yapabilecegim bişi yok gibi ama şansımı deniyim şimdi t9 da inglizce sözcükler mi var bunda

Konu Sahibi
Evet öyle gibi görünüyor

iyide klavyede harfler nıye çince gibi hata mı yaptım ben acaba yazınca kare şeklind e çıkıyor

ha tm düzeldi. Neyse bi bakıyım .

----------Eklendi @ 00:26:48 ---------- Yazıldı @ 00:20:46 ----------

Evet öyle gibi görünüyor

ya senbi t9 istedigin yeri aç . Bi resim gönder bakıyım bi . Aynı klavyeden mi bahsediyoz..

Konu Sahibi
Klavye olmuyor yani benim istediğim alfasayısalı verdiğim linkteki gibi kullanmak şöyle anlatayım ;
ben bu sayfayı kullanmak istemiyorum zaman kaybı mesaj yaza bas sonra boşluğa bas sonra yaz sonra tik e bas sonra gönder simgesine bas o o o

BEN BÖYLE KULLANMAK İSTİYORUM oyüzden türkçe istiyorum direk yaz göndere bas kısa

BİRAZDAN KENDİ TELEFONUMDAN GÖRÜNTÜ KOYACAĞIM....

ben 2. resimdeki o klavyeyi açamadım malesef neyse

Konu Sahibi
Telefonumdan çektiğim resimler;

----------Eklendi @ 01:08:19 ---------- Yazıldı @ 01:06:56 ----------

ben 2. resimdeki o klavyeyi açamadım malesef neyse
klavyeyinin ortasına parmağını koy sağ tarafa doğru sürükle tıpkı fotoğraflar arasında geçiş yapıyormuş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...