Opera klavyesinin t9 kısmını türkçeleştirecek biri aranıyor_??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
Opera klavyesinin t9 kısmını türkçeleştirecek biri aranıyor_??
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi dayhand input adlı programda opera klavyesinin t9 kısmını türkçe yapabilecek biri var mı_?

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm o uygulamanın linki ni at bakam bi

omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim işte link;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ullanabilme-ana-klavye-olarakta-4-301779.html
Yalnız yükleme işlemini anlatmamış ben şöyle anlatayım;
Programın kurulumu:
yüklerken 5-6 madde bir şeyler çıkıyor en alttaki chinese pack gibi yazanın tikini kaldırıyoruz yoksa bileşen hatası verir
Programi yukledikten sonra;
uygulamayı açın ve AknFEP yazan yeri tiklayin [][][][] secin sonra mesajlar bölümüne gidin klavye değişmiş olacaktır onu EN tuşuna basın sonra normal Q klavye gelince klavyeyi sağa doğru sürükleyin t9 bölümü yani alfasayısal gelecektir o kısım türkçe olur mu_??
not pr
ogrami kaldirabilmek icin [][][][] yazisini tekrar eski haline getirmeniz gerekir yoksa kaldirma islemi hata verir.

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm tamam bi bakıyım . Yapabilecegim bişi yok gibi ama şansımı deniyim :) şimdi t9 da inglizce sözcükler mi var bunda :)

omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle gibi görünüyor :)

anılbaran

anılbaran

Üye
iyide klavyede harfler nıye çince gibi hata mı yaptım ben acaba yazınca kare şeklind e çıkıyor :D

anılbaran

anılbaran

Üye
ha tm düzeldi. Neyse bi bakıyım .:oke:

----------Eklendi @ 00:26:48 ---------- Yazıldı @ 00:20:46 ----------

Evet öyle gibi görünüyor :)

ya senbi t9 istedigin yeri aç . Bi resim gönder bakıyım bi . Aynı klavyeden mi bahsediyoz..:)

omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
Klavye olmuyor yani benim istediğim alfasayısalı verdiğim linkteki gibi kullanmak şöyle anlatayım ;
ben bu sayfayı kullanmak istemiyorum zaman kaybı mesaj yaza bas sonra boşluğa bas sonra yaz sonra tik e bas sonra gönder simgesine bas o o o

BEN BÖYLE KULLANMAK İSTİYORUM oyüzden türkçe istiyorum direk yaz göndere bas kısa

BİRAZDAN KENDİ TELEFONUMDAN GÖRÜNTÜ KOYACAĞIM....

anılbaran

anılbaran

Üye
ben 2. resimdeki o klavyeyi açamadım malesef :) neyse

omer_01_01

omer_01_01

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumdan çektiğim resimler;

----------Eklendi @ 01:08:19 ---------- Yazıldı @ 01:06:56 ----------

ben 2. resimdeki o klavyeyi açamadım malesef :) neyse
klavyeyinin ortasına parmağını koy sağ tarafa doğru sürükle tıpkı fotoğraflar arasında geçiş yapıyormuş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...