ekomar16
Üye
Opera Kaydedilen Sayfaları Geri Getirme
Operada beğendiğiniz sayfaları kaydettiniz ama operayı kaldırmak zorunda kaldınız ve kaydedilen sayfalarınız uçtu gitti.Bu durumu yaşamamak için önce kaydettiğiniz sayfaları yedekliyorsunuz x plore ile onlar bir kenarda dursun.Şimdi gelelim bu yedeklediğimiz sayfaları nasıl yeniden opera ile açabileceğimize bildiğimiz gibi saved page klasörunu kopyalayıp yapistirinca operada gözükmüyordu.Bende yeniden kurduğum opera programına herhangi bir yerden yeniden sayfa kaydettim ve saved page klasörune gittim dosya adı diyelim 'a' bunu kopyaladım sadece dosyanın adını dosyayı değil daha önce yedeğini aldığım kayıtlı sayfalardan birinin adına kopyaladıgım adı yazıp değiştirdim daha sonra bu adını değiştirdiğim dosyayı kopyalayıp saved page klasörune yapıştırdım haliyle bu dosyadan var üzerine yazılsın mi dedi bende evet deyip yapıştırdım ve çıkıp operaya girdim birde ne göreyim daha önce kaydettiğim ama operayi kaldırınca giden dosyam geri gelmiş tabi dosya adı yeni kaydettiğimiz dosya adıyla onu değiştirebilirsiniz.
Telefondan yazdım bunları hatam varsa şimdiden affola yardımcı olabilmişimdir umarım kurcalamak herzaman yararlı yeni birşeyler bulabiliyorsun
Telefondan yazdım bunları hatam varsa şimdiden affola yardımcı olabilmişimdir umarım kurcalamak herzaman yararlı yeni birşeyler bulabiliyorsun