Opera Kaydedilen Sayfaları Geri Getirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
Opera Kaydedilen Sayfaları Geri Getirme
Operada beğendiğiniz sayfaları kaydettiniz ama operayı kaldırmak zorunda kaldınız ve kaydedilen sayfalarınız uçtu gitti.Bu durumu yaşamamak için önce kaydettiğiniz sayfaları yedekliyorsunuz x plore ile onlar bir kenarda dursun.Şimdi gelelim bu yedeklediğimiz sayfaları nasıl yeniden opera ile açabileceğimize bildiğimiz gibi saved page klasörunu kopyalayıp yapistirinca operada gözükmüyordu.Bende yeniden kurduğum opera programına herhangi bir yerden yeniden sayfa kaydettim ve saved page klasörune gittim dosya adı diyelim 'a' bunu kopyaladım sadece dosyanın adını dosyayı değil daha önce yedeğini aldığım kayıtlı sayfalardan birinin adına kopyaladıgım adı yazıp değiştirdim daha sonra bu adını değiştirdiğim dosyayı kopyalayıp saved page klasörune yapıştırdım haliyle bu dosyadan var üzerine yazılsın mi dedi bende evet deyip yapıştırdım ve çıkıp operaya girdim birde ne göreyim daha önce kaydettiğim ama operayi kaldırınca giden dosyam geri gelmiş tabi dosya adı yeni kaydettiğimiz dosya adıyla onu değiştirebilirsiniz.
Telefondan yazdım bunları hatam varsa şimdiden affola yardımcı olabilmişimdir umarım kurcalamak herzaman yararlı yeni birşeyler bulabiliyorsun :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bu kadar yazmana hiç gerek yok opera linki açarak siteleri yer imlerine hiç silinmemek üzere kaydedebilirsin :)

hikmet366

hikmet366

Üye
format attında Siliniyor Opera

ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
Yer imlerinden bahsetmiyorum kaydedilmiş sayfalardan bahsediyorum.Format atınca siliniyor tabiki o yüzden saved page klasörunun yedeğini alın dedim.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
oraya kaydedeceginize yer imlerne kaydedin ışte

cannac1234

Üye
Heralde root gerekiyor :(

ekomar16

ekomar16

Üye
    Konu Sahibi
Yok gerekmiyor.Kayıtlı bir sayfayı internet bağlantısı olmadanda gezebilirsin ama yer imi için aynı şey söz konusu değil benim birsürü kayıtlı sayfam olduğu için böyle birşey yaptım ilk önce internette baktım geri getirebiliyormuyuz diye olmaz diyorlar bende bide anlattığım yöntemi deneyeyim dedim işe yaradı paylaştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt