Opera farkları nedir bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Opera farkları nedir bakarmısınız ?
Merhaba arkadaslar bu opera mini , mobile , next bunların farkı nedir acaba ben suanlık mobile kullanıyorum mini baglantı hatası vermeye basladı dundn beri acaba farklarını açıklarmısınız ?

u_cosar

u_cosar

Üye
mobile da turbo hız özellği mevcut ayrıca youtube videolarını tarayıcıda açabiliyor mini de bu özellikler yok

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
opera mobile de javascript ve flash desteği olduğu için daha iyi bir internet deneyimi sürüyor. Ayrıca turbo özelliği ile dolaştığın sayfaların önbelleğini kaydediyor o sayfaya tekrar girince çok çok az internet harcıyor ve sayfadaki resimlerin boyutunu düşürerek hem daha hızlı hem de tasarruflu bir internet deneyimi sunuyor.

Opera mini ile next arasında çok büyük bir fark yok sadece nextte bir giriş ekranı daha var. Fakat bu iki tarayıcı ile de daha hızlı gezinebilirsin. Ayriyetten maxicep pc görünüm gibi büyük boyutlu sitelere hiç kasma yapmadan girebilirsin.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler ama bunun için telefon hackli olması gerekıyor dıye bılıyorum bende hacklemek ıstemıyorum telefonu yeni sürüm cıkınca düzelir inş bu mini sorunu yada bildiginiz çözüm varmı mini için ? / Diger arkadaşlarada cok tesekkürler verdiği bilgiler için

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Teşekkürler ama bunun için telefon hackli olması gerekıyor dıye bılıyorum bende hacklemek ıstemıyorum telefonu yeni sürüm cıkınca düzelir inş bu mini sorunu yada bildiginiz çözüm varmı mini için ? / Diger arkadaşlarada cok tesekkürler verdiği bilgiler için

hacklemeni öneririm :oke: bi zarar gelmez.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sadece Bunun için değil genel bir ihtiyaç bence hack ama yinede sen bilirsin

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tesekkür ederim.

zahek

zahek

Üye
Merhaab aşağıdaki bağlantı yardımcı olabilir size.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkürler kardesim faydlı bir link.

MaxipmaN

Üye
zoomda mobile ezer geçer ayrıca

• Beğen
Tepkiler: kedi006

Euphoria-

Üye
Daha iyi olması.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Saolun.

PYTHONs

Üye
Daha geliştirilmiş herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt