bende n73 kullaniyorum ve bende ayni problemi yasadim, dogrusu bende icinden cikamadimacil yardım lutfen n73 te K.E.Y girerken harferi yazamıyorum sadece rakam yazmama izin weriyor harfe geçmiyor nasıl yapılacak.
--------------- Ekleme ---------------
bilen kimse yokmu..

acil yardım lutfen n73 te K.E.Y girerken harferi yazamıyorum sadece rakam yazmama izin weriyor harfe geçmiyor nasıl yapılacak.
bilen kimse yokmu..
aynı sorun bende de var.. FFF harflerini telefona yazamıyorum..yapan arkadaşlar bilgiyi paylaşabilirse sevinirim.. syg..
-in vermiş olduğu şifredeki harfleri telefona yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaslar fff yazılamıyor - programında windovs mobile yazıyor yanlısmı
acaba fff harfleri yazan varmı
aynen fff harfleri veriyor ilgilenirsen sevinirim
bende n73 kullaniyorum ve bende ayni problemi yasadim, dogrusu bende icinden cikamadim![]()
paylaşım için tşkler kardeş

register için imei kodunuzun tamamını kullanacaksınız ama;
buradaki sis dosyası ve reg dosyası ile olmuyor boşa uğraşmayın. bendekini upload etmek istedim ama ne yaptıysam 5 kb. üzerine ttnet çıkartmadı. Walla ttnet den hiç memnun değilim, dosyayı yükleyebilirsem buradan download adresini veririm. sağlıcakla kalın. hep ttnet yüzünden !!!![]()
Teşekkür eden arkadaşlar ;
şu reg codu girebilen ve/veya full çalıştırmanın yolunu bilen varmı. Kesinlikle olmuyor...
Sadece çözümü bilen cevaplasın, yrumlamayın LÜTFEN !
bende n73 kullaniyorum ve bende ayni problemi yasadim, dogrusu bende icinden cikamadim![]()
istem/data/viger.dat isimli dosyanın özelliklerini salt okunur yaparsanız ozaman operanın süresi hiç bitmiyor çok kolay. artık geriye kalan gün sayısını dikkate hiç almayın 6 aydır ben kullamıyorum. kolay gelsin.
(x-plore de dosyanın üstüne gelince telin 6 tuşuna basın dosya öz nitelikleri açılır salt ounuru işretleyip değiştir tuşuna tıklayın çok basit)