Opera 8.65 Full Tr(internet Tarayıcı) symbianOS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda nie açıyorsunuz bilgisayarınızda açıp sadece dosyayı telefona atmanız daha kolay olmazmı ?

unamik

Üye
arkadaslar fff yazılamıyor ****** programında windovs mobile yazıyor yanlısmı
acaba fff harfleri yazan varmı

canerkilic

Üye
aynen fff harfleri veriyor ilgilenirsen sevinirim

swedish

swedish

Üye
acil yardım lutfen n73 te K.E.Y girerken harferi yazamıyorum sadece rakam yazmama izin weriyor harfe geçmiyor nasıl yapılacak.

--------------- Ekleme ---------------

bilen kimse yokmu..
bende n73 kullaniyorum ve bende ayni problemi yasadim, dogrusu bende icinden cikamadim:(

nazosist

nazosist

Üye
paylaşım için tşkler kardeş

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım lutfen n73 te K.E.Y girerken harferi yazamıyorum sadece rakam yazmama izin weriyor harfe geçmiyor nasıl yapılacak.

bilen kimse yokmu..

aynı sorun bende de var.. FFF harflerini telefona yazamıyorum..yapan arkadaşlar bilgiyi paylaşabilirse sevinirim.. syg..

-in vermiş olduğu şifredeki harfleri telefona yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaslar fff yazılamıyor - programında windovs mobile yazıyor yanlısmı
acaba fff harfleri yazan varmı

aynen fff harfleri veriyor ilgilenirsen sevinirim

bende n73 kullaniyorum ve bende ayni problemi yasadim, dogrusu bende icinden cikamadim:(

paylaşım için tşkler kardeş

Arkadaşlar Vermiş olduğum virüssüz ****** dosyasına imei nonuzu yazın çıkan rakam ve harflerden sadece ilk 10 rakamı alın...soldan ilk 10 :hmmm

camokacamoka

camokacamoka

Üye
tesekkur ederız

özproman

özproman

Üye
Teşekkür eden arkadaşlar ;
şu reg codu girebilen ve/veya full çalıştırmanın yolunu bilen varmı. Kesinlikle olmuyor...
Sadece çözümü bilen cevaplasın, yrumlamayın LÜTFEN !

özproman

özproman

Üye
register için imei kodunuzun tamamını kullanacaksınız ama;
buradaki sis dosyası ve reg dosyası ile olmuyor boşa uğraşmayın. bendekini upload etmek istedim ama ne yaptıysam 5 kb. üzerine ttnet çıkartmadı. Walla ttnet den hiç memnun değilim, dosyayı yükleyebilirsem buradan download adresini veririm. sağlıcakla kalın. hep ttnet yüzünden !!!:(

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
register için imei kodunuzun tamamını kullanacaksınız ama;
buradaki sis dosyası ve reg dosyası ile olmuyor boşa uğraşmayın. bendekini upload etmek istedim ama ne yaptıysam 5 kb. üzerine ttnet çıkartmadı. Walla ttnet den hiç memnun değilim, dosyayı yükleyebilirsem buradan download adresini veririm. sağlıcakla kalın. hep ttnet yüzünden !!!:(

Teşekkür eden arkadaşlar ;
şu reg codu girebilen ve/veya full çalıştırmanın yolunu bilen varmı. Kesinlikle olmuyor...
Sadece çözümü bilen cevaplasın, yrumlamayın LÜTFEN !

Arkadaşlar niçin Kendinizi kasıyorsunuz..Bu tip sorular sorarken hiçmi yorumlara bakmıyorsunuz..yada Program açıklamasına ? Sitede Full olmayan Programı genellikle paylaşmıyoruz..İlk mesajda Opera Nasıl Full olur die açıkladım

NOT: Son verdiğim programda şifre üretebilirsiniz Virüssüzdür..imei ile çıkan kodun ilk 10 numarasını alın...

venusutarit

venusutarit

Üye
Teşekkürler dostm deneyecem

--------------- Ekleme ---------------

Dostum ******in içinde virüs var dikkatttt

bluelightning

Üye
Teşekkürler kardeş, ilk 10 haneyi girince problem çözüldü.

delitayksk

Üye
teşekurler ferret..eline sağlık..

memolim83

memolim83

Üye

size zor geldiyse x-plore programını kullanarak c:sistem/data/viger.dat isimli dosyanın özelliklerini salt okunur yaparsanız ozaman operanın süresi hiç bitmiyor çok kolay. artık geriye kalan gün sayısını dikkate hiç almayın 6 aydır ben kullamıyorum. kolay gelsin.
:yuru(x-plore de dosyanın üstüne gelince telin 6 tuşuna basın dosya öz nitelikleri açılır salt ounuru işretleyip değiştir tuşuna tıklayın çok basit)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için tşkler.

Mabrosoft

Üye
çok teşekkür edip başarılarının devamını dilerim.

karasitil

Üye
çok teşekkürler ellerine sağlık, arkadaşlar ilk verilen virüslü denilen generator.exe dosyayı gayet güzel bir biçimde çalışıyor. programı PC üzerinden çalıştıracaksınız, EMEI numaranızı yazdığınız zaman altta girmeniz gereken kod çıkıyor.

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Virüslüde derken ciddi bi problem değil hemen hemen bütün forumlarda kullanılıyor..

toprakumit

toprakumit

Üye
Emeğine sağlık kardeşim!!! :oke:

bocek42

Üye
emegınıze tsklr:oke:

Üst Alt