olacak
DaNq3rB0y Üye Uqur5445' Alıntı: opera 11.6 html 5 li olckms Genişletmek için tıkla ... html 5 in ozellileri ne ? Şu an hangi tlflarda var ?
Uqur5445' Alıntı: opera 11.6 html 5 li olckms Genişletmek için tıkla ... html 5 in ozellileri ne ? Şu an hangi tlflarda var ?
DaNq3rB0y Üye Uqur5445' Alıntı: video izlenebilcek operadan gordugum yer dogruysa Genişletmek için tıkla ... O zaman süper olur ama s60v5 e geleceğini hiç zannetmiyorum
Uqur5445' Alıntı: video izlenebilcek operadan gordugum yer dogruysa Genişletmek için tıkla ... O zaman süper olur ama s60v5 e geleceğini hiç zannetmiyorum
DaNq3rB0y Üye xxdama' Alıntı: ben 5.1 war handler kurulu./ beles internet kullanIYOM yanii Genişletmek için tıkla ... O kadar denedim bi kuramadım gitti handler .s proxy kullanıyorum
xxdama' Alıntı: ben 5.1 war handler kurulu./ beles internet kullanIYOM yanii Genişletmek için tıkla ... O kadar denedim bi kuramadım gitti handler .s proxy kullanıyorum
IVI-Elia Üye Valla ben 11.1 kullanıyordum 11.5 indirdim pek bir değiiiklik göremedim.Stil olarak hız olarak.aynı
firat1231 Üye Konu Sahibi dogrudur ama ben telefonumda calıstırmak ıcın tıkladıgımda bı oncekı surume gore daha cabuk acılıyo gıbı geldı bana sahsi gorusumdur
dogrudur ama ben telefonumda calıstırmak ıcın tıkladıgımda bı oncekı surume gore daha cabuk acılıyo gıbı geldı bana sahsi gorusumdur