OpenStack Paris Zirvesi Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OpenStack Paris Zirvesi Başladı
Açık kaynak kodlu bulut bilgi işlem platformuna destek giderek artıyor.

İşletmelerin donanımsal bilgi işlem giderlerini minimize ederek daha hızlı ve güvenli kontrol sağlamayı hedefleyen bulut yazımların sayısı giderek artıyor.

Bu yazılımlardan biri olan açık kaynak kodlu OpenStack çalışmalarını geliştirmeye devam ediyor.Fransa’nın Paris şehrinde bir 3-7 kasım tarihleri arasında araya gelecek olan geliştiriciler sistemin en iyi konuma getirmek için bir panel düzenliyor. Yaklaşık 4bin 500 katılımcı ile bu güne kadar gerçekleştirdikleri en büyük katılım olan organizasyon da yazılım ile ilgili çözüm ve analizler anlatılması öngörülüyor.

Bu gün yapılan değerlendirme de yaklaşık 200 şirketin sistemi test ettiği ve bu sayının giderek arttığı belirtildi. Şirketler zamanla bünyelerinde barındırdıkları sistemlerini sanallaştırma yoluna gitmeyi tercih edecekler gibi görülüyor. Bu şirketlerden biri olan ünlü Alman otomobil üreticisiBMW‘nin bilgimerkezi başkanı Stefan Lenz’ de söz aldı. Konuşmasında yapılan çalışmaların daha ileriki safhalarının da test edilmesi ve geliştirilmesi gerektiği yönünde oldu.
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
11
Görüntüleme
376
gonyalı
Eren Değerli
Cevap
4
Görüntüleme
460
kacaksevgilim
Cevap
4
Görüntüleme
888
Cevap
5
Görüntüleme
1K
zombaka


Üst Alt