OpenGL 2.0 - GMA500

Sponsorlu Bağlantılar

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
OpenGL 2.0 - GMA500
Intel GMA 500 Ekran Kartı kullanıcısıyım, Angry Birds oynamak istediğimde aldığım "Texture too large" sorunu vardı.Bende Setup olan bir Angry Birds indirip kurdum, aldığım birkaç "*.dll" eksikliğini düzelttim fakat bunu çözemedim.

"OpenGL 2.0 renderer not supported! Reason: OpenGL 2.0 is not supported"
"OpenGL 1.4 renderer not supported! Reason: OpenGL 1.3 is not supported"

Bunun için OpenGL'ye istiyacım olduğunu anladım ama bulamadım OpenGL 2.0.Şimdi çaresizim ama birşey buldum.

Bunu yapacağım fakat alttaki yoruma göre birisinin ekranı siyah kalmış eski haline getirecekmiş, ne yapmalıyım? Açıkçası önemli bilgilerim var yardımcı olur musunuz? {Bu arada Video'yu çeken adamın sadece göstermelik yaptığını düşünüyorum çünkü kendisi NVIDIA kullanıyor.}

Chrome'un yaptığınıda oynayabilirim fakat ben elimin altında olmasını istiyorum ve tam ekran oynamak istiyorum...

Sistem Özelliklerim
------------------------------
2GB DRR2 RAM
Intel Atom CPU Z520 1.33 GHz
Intel GMA 500 Ekran Kartı
[Mhz oranlarını hatırlamıyorum...]

futbol123

futbol123

Üye
ekran kartını güncelleyin OpenGL de güncellenicektir ancak angrybird kasabilir ekran kartı çok düşük

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bende de 3 GB RAM var ama ekran kartı hakkını vermiyor.PC konusundan pek anlamam ama ekran kartı güncellenince şuan kaldıramadığı oyunları kaldırabilir mi?

(ATI Radeon HD 2400)

futbol123

futbol123

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4259116]Bende de 3 GB RAM var ama ekran kartı hakkını vermiyor.PC konusundan pek anlamam ama ekran kartı güncellenince şuan kaldıramadığı oyunları kaldırabilir mi?

(ATI Radeon HD 2400)
[/QUOTE]
notebookmu pc mi kullanıyorsun?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Zaten güncel kaçıncıya güncelleyeceğim?, kardeşiminde Laptop'u var onunkisi açıyor (1366x768) ama benim minibook açmıyor(1366x768).
Yani "Texture Too Large" sorununa yardımcı olun...

KARDEŞİMİN LAPTOP ÖZELLİKLERİ
-----------------------------------
4GB DRR2 RAM
1 GB NVIDIA GMT FORCE 540M
Intel Inside 2.00GHz
[MHz oranlarını hatırlamıyorum.]

futbol123

futbol123

Üye
Zaten güncel kaçıncıya güncelleyeceğim?, kardeşiminde Laptop'u var onunkisi açıyor (1366x768) ama benim minibook açmıyor(1366x768).
Yani "Texture Too Large" sorununa yardımcı olun...

KARDEŞİMİN LAPTOP ÖZELLİKLERİ
-----------------------------------
4GB DRR2 RAM
1 GB NVIDIA GMT FORCE 540M
Intel Inside 2.00GHz
[MHz oranlarını hatırlamıyorum.]
onda 128bit ekran kartı olunca tabi açar :) sizin ekran kartınız paylaşımlı + çok düşük
en son versiyon yüklümü?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Evet, tabikide.Hatta kaçıncı denemem...
Video'daki linki indirdim ama ya bir sorun olursa, bilgisayarımda önemli bilgilerim var.Korkuyorum, bu sayesinde OpenGL sorunu kalkacak diye düşünüyorum.Çünkü Video'da öyle yazıyor...

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmalıyım sizce?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
iobit game booster yükleyip deneyin derim. Oda çare olmazsa çözüm değişim...