Karanlık97
Üye
OpenGL 2.0 - GMA500
Intel GMA 500 Ekran Kartı kullanıcısıyım, Angry Birds oynamak istediğimde aldığım "Texture too large" sorunu vardı.Bende Setup olan bir Angry Birds indirip kurdum, aldığım birkaç "*.dll" eksikliğini düzelttim fakat bunu çözemedim.
Bunu yapacağım fakat alttaki yoruma göre birisinin ekranı siyah kalmış eski haline getirecekmiş, ne yapmalıyım? Açıkçası önemli bilgilerim var yardımcı olur musunuz? {Bu arada Video'yu çeken adamın sadece göstermelik yaptığını düşünüyorum çünkü kendisi NVIDIA kullanıyor.}
Chrome'un yaptığınıda oynayabilirim fakat ben elimin altında olmasını istiyorum ve tam ekran oynamak istiyorum...
Sistem Özelliklerim
------------------------------
2GB DRR2 RAM
Intel Atom CPU Z520 1.33 GHz
Intel GMA 500 Ekran Kartı
[Mhz oranlarını hatırlamıyorum...]
"OpenGL 2.0 renderer not supported! Reason: OpenGL 2.0 is not supported"
"OpenGL 1.4 renderer not supported! Reason: OpenGL 1.3 is not supported"
Bunun için OpenGL'ye istiyacım olduğunu anladım ama bulamadım OpenGL 2.0.Şimdi çaresizim ama birşey buldum."OpenGL 1.4 renderer not supported! Reason: OpenGL 1.3 is not supported"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu yapacağım fakat alttaki yoruma göre birisinin ekranı siyah kalmış eski haline getirecekmiş, ne yapmalıyım? Açıkçası önemli bilgilerim var yardımcı olur musunuz? {Bu arada Video'yu çeken adamın sadece göstermelik yaptığını düşünüyorum çünkü kendisi NVIDIA kullanıyor.}
Chrome'un yaptığınıda oynayabilirim fakat ben elimin altında olmasını istiyorum ve tam ekran oynamak istiyorum...
Sistem Özelliklerim
------------------------------
2GB DRR2 RAM
Intel Atom CPU Z520 1.33 GHz
Intel GMA 500 Ekran Kartı
[Mhz oranlarını hatırlamıyorum...]
sizin ekran kartınız paylaşımlı + çok düşük