OPC
Üye
-
Konu Sahibi
-
batmasın la severim opelı
Tamamen kapanmıyodur heralde ? Türkiyede fark ettiğim bi olay var,Ankaradayım ve artık 2013 opeller filan hiç görmüyorum eskiden en cok gördüğüm markadan biriydi satılmaması normal diye düşünüyorum, yeni bir teknoloji ile cıkamadı bence insanların karşısına ben buna baglıyorum.Bu segmente Ford Fiesta ve Focus ile yeni teknolojiler getirdi özellikle bana göre bu segmentte en basarılı Hyundaı oldu i20 ve i30 lara getirdiği teknolojiler ile kısacası normaldi batması.
bence sen taraflı davranıyon avatar ve imzadan anladıgım kadarıyla opel 2012 de ne bence ne ford ne hyundai yi gecebildi diğerlerini bilerek saymıyorum bmw meredes audi vs.
General motors'a 2012'de en iyi para kazandıran alt şirketi olmuştur dikkatinizi çekerim
Toplam satışta Ford ilk sirada ismail
Doğrudur net bilgim yok fakat arkadaş hiç opel görmüyorum diyince ve taraflı düşünüyorsun diyince onca astrayı nasıl görmüyorsun demek düştü bana
Hatta 11 yildir da kimseye vermiyo bu türkiye satislarinidoğru demişsin
sonra bunları söyleyince sen fanboysun diyorlar
Ben hala kararımın arkasındayım ama seninde verdiğin sonucta benımde verdiğim sonucta opel 2. sırada aynı şeyi söylüyoruz verilere göre
Linea kadar hantal bi araç varsa o da hyundai h-100 kamyonettir. turkiyede genis ic mekan buyuk bagaj istegi yuzuunden aldi herkes onu cok kalitesizadamlar koymus niye inanmayım ayrıca bana göre lineada gayet güzel kaliteli arac sayılarda ortada 6 bin kişi fark var 3 bini opel sevmiyenler ve bilgisizler desek gene 3 bin fark var fluance ile arasında bin kişi fark var iken
adamlar koymus niye inanmayım ayrıca bana göre lineada gayet güzel kaliteli arac sayılarda ortada 6 bin kişi fark var 3 bini opel sevmiyenler ve bilgisizler desek gene 3 bin fark var fluance ile arasında bin kişi fark var iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?