OPDA ve Diğerleri CERTİFİKA olayında şüphe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nyfe

Üye
    Konu Sahibi
OPDA ve Diğerleri CERTİFİKA olayında şüphe
Her ne kadar bende buralardan sertifika alsamda yada tavsiye etsemde
geçen bir arkadaş içime şüphe düşürdü.
bu adamlar bu kadar çin mlı çakma nokialara smsunglara
imei buralardanmı alıyorlar acaba diye.
tabii bukadar süredir pek bi sorun düşmadi buralara ama düşersede
yüzbinlerce madur olacaktır.

cavalliere

Üye
öyle bişey olucağını sanmıyorum sonuçta bildiğim kadarıyla imeini klonlasalar bile sen yeniden açtırırsın telefonunu ama çin malı olan tel elinde patlar kişinin.
yanlış mı biliyorum :islik

jackalx_06

jackalx_06

Üye
benim ilk kullandığım n70 in kilit kodunu kırmak için internette imei numaramı vermiştim. bundan kısa bir süre sonra telefonum klonlandı. ondan sonra ben hiç bir siteye imei numaramı vermem ve tavsiyede etmem.:nono:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şu ana kadar bir olay duyulmadı..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Elinde faturası olanlar korkmasın bence..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
imei klonlansa bile o telefon Türkiye ye gelmedikten sonra sıkıntı olmaz.Diyelim ki klonlandı 10 lira civarı bir ücretle yeniden imei atılarak cihaz kullanılabilir hale getiriliyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim merak ettiğim şu,bu OPDA ya sertifika verme yetkisini kim veriyor nokia mı?eğer nokia ise imei lerin güvenliğinden biryerde nokia da sorumlu değilmi?

cyberboogey

cyberboogey

Üye
arkadaşlar sanırım benim açtığım konudanşüphelendiniz bende çok şüphlenmiştim bu konuda aa nokia yetkilileriyle görüştm herhangi bir klon chazprblemind faturalı cihazlar ayırt edilebiliyormuş kimseni korkmasına gerek yok tabi birkaç gün telefonsuz kalabiliriz sorun halledilene kadar:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar sanırım benim açtığım konudanşüphelendiniz bende çok şüphlenmiştim bu konuda aa nokia yetkilileriyle görüştm herhangi bir klon chazprblemind faturalı cihazlar ayırt edilebiliyormuş kimseni korkmasına gerek yok tabi birkaç gün telefonsuz kalabiliriz sorun halledilene kadar:oke:
kardeşim birde şu mesajlarını düzgün yazsan..bak burda hiç senin gibi yazan var mı? telefonda mesaj atmıyorsun...

ısland

Üye
aldık artık geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt