OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.28/07/2009 Tarihiyle değiştiği için

aprincur

Üye
bu sertifika almak için illa IMEI vermek zorundamıyız. güvenmiyorum bu sitelere. bizim IMEI adresimizi çin malı telefonlara klonlarlar sonra biz suçlu oluruz.

Hakikaten be verdim ımeı numaramı ama acaba bu konuda sorun çıkar mı yani klonlama yaparlar mı tel faturalı ve garantisi bitmesine 2 ay kaldı

naki

Üye
ya arkadaşlar rompactherla mapdriversi sertfikalandırdım attım telefona yüklmeye çalışıyorum sertifika telefon taafından kısıtlanıyor diyo yardım....

sorunx

Üye
cinceyi ogrenmek zor olabilir bu sitenin ingilizce dil destegide mevcut ordan daha rahat sertifika alabılırsınız

Poxx

Üye
abicim , çoook yöntem gördüm ama bu yöntemle pat pat yükledim ve sadece 1 gün bekledim.... çok teşekkür ederim.. Adamsın

Quike07

Üye

Tam olarak açıklarmısn nasıl HA-CK yapacaz bunu anlamadım ben kardeşim

CODEC.FB

Üye
ilk sayfadaki üye olmak için gerekli linke tıklayınca sayfa tam olarak yüklenmiyor karakterler çıkmıyor mesela galiba sertifika vermiyor artık site bilgisi olan...
tamam kendim hallettim.

Quike07

Üye
Elerinize sağlık aldım sertifikamı Allah razı olsn

arkadaşlar dün gece burda anlatılanları uyguladım ve üye oldum imei mi yazdım, şu an baktım hakkaten cer ve dosyaları hazır. hatta hemen deneyim dedim, nokia maps programını dün kurmaya çalışmıştım olmamıştı, şimdi sertifikalayıp denedim kurdu ve çalıştı. anlatan arkadaşa çok teşekkürler

adanoria

Üye
uzun uzun çince anlatmak zorunda değildiniz. google 'ın translate 'i Türkçe dahil her dile web sitesi çevirisi yapabiliyor. Gayette başarılı Teşekkürler anlatım ve desteğiniz için

Konu Sahibi
Hakikaten be verdim ımeı numaramı ama acaba bu konuda sorun çıkar mı yani klonlama yaparlar mı tel faturalı ve garantisi bitmesine 2 ay kaldı

hayır herhangi birşey olmaz hem kabul edilen koşullarda makemeye verebilirsin opda şirketini

--------------- Ekleme ---------------

Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Tam olarak açıklarmısn nasıl HA-CK yapacaz bunu anlamadım ben kardeşim

Secman ile yada rompatcher ile sitede mevcut anlatımlar arkadaşım

abicim , çoook yöntem gördüm ama bu yöntemle pat pat yükledim ve sadece 1 gün bekledim.... çok teşekkür ederim.. Adamsın

Önemli değil her hangi bir sorunuz olursa pm(özel mesaj atın)

ben aynı şekliyle yaptım ama hala sertifika hatası alıyorum bir sebebi varmıdır?

yanlış imei vermiş olabilme ihtamalin var imei ni kontrol et

sertifikam geldi paylaşım için çok teşekkürler

Önemli değil

teşekkür ederim emeğinize sağlık ben opdadan sertifika ve cer aldım

Ya hocam sitede sıkıntı mı var ortalama 4-5 gündür giremiyorum...

aynen sitede bir problem var
ben de giremiyorum
hata ekrani cikiyor

evet benimde sertifikalamam lazım ama sertifika alma kısmına giremiyorum maalesef hata var düzeltmelerini bekleceyecez bakalım

yasin61

Üye
Çok saol işe yarıyor

üye oldum sertifikamıda aldım programlarımıda sign ettim eyw

CODEC.FB

Üye
burdan kendime ve birçok arkadaşa sertifika aldım, teşekkürler.