bu sertifika almak için illa IMEI vermek zorundamıyız. güvenmiyorum bu sitelere. bizim IMEI adresimizi çin malı telefonlara klonlarlar sonra biz suçlu oluruz.
Dostum istediğin kadar program sertifikalayabilirsin , sınır yok
Yalnız her program normal sertifika ile çalışmaz , kullandığınız normal sertifikanız uygulamayı çalıştırmak için yetersiz kalır , bunun için cihazı HA-CK yapmalısınız, ki , genelde elinizdeki sertifika HA-CK işlemlerinde kullanılır , HA-CK için gerekli dosyayı bir kez sertifikalarsınız , sonra ömür boyu istediğinizi telefonunuza atın , anında sorunsuzca açılacaktır
ilk sayfadaki üye olmak için gerekli linke tıklayınca sayfa tam olarak yüklenmiyor karakterler çıkmıyor mesela galiba sertifika vermiyor artık site bilgisi olan...
tamam kendim hallettim.
arkadaşlar dün gece burda anlatılanları uyguladım ve üye oldum imei mi yazdım, şu an baktım hakkaten cer ve dosyaları hazır. hatta hemen deneyim dedim, nokia maps programını dün kurmaya çalışmıştım olmamıştı, şimdi sertifikalayıp denedim kurdu ve çalıştı. anlatan arkadaşa çok teşekkürler
uzun uzun çince anlatmak zorunda değildiniz. google 'ın translate 'i Türkçe dahil her dile web sitesi çevirisi yapabiliyor. Gayette başarılı Teşekkürler anlatım ve desteğiniz için
arkadaşlar dün gece burda anlatılanları uyguladım ve üye oldum imei mi yazdım, şu an baktım hakkaten cer ve dosyaları hazır. hatta hemen deneyim dedim, nokia maps programını dün kurmaya çalışmıştım olmamıştı, şimdi sertifikalayıp denedim kurdu ve çalıştı. anlatan arkadaşa çok teşekkürler
bu sertifika almak için illa IMEI vermek zorundamıyız. güvenmiyorum bu sitelere. bizim IMEI adresimizi çin malı telefonlara klonlarlar sonra biz suçlu oluruz.