OPDA ile ilgili bir kaç soru....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
OPDA ile ilgili bir kaç soru....
opdadan c7 için sertifica almak istiyorum ama bunu başkasının imei sini vererek yapabilirmiyim bilmiyorum :s yani 5800 imei sini vericem ama c7 de kullanıcam olabilirmi ?

Dampierre

Dampierre

Üye
Olmaz, hangi imei için alırsan o imei'yi barındıran telefonda çalışır sadece. ben aldım hiç bir sorun olmadı, n73'te de almıştım, n8'de de aldım herhangi bir sorun yok.

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
sonradan kapanma flan olmazmı sakat diye korkuyorum

bozkurt955

bozkurt955

Üye
bende n73 üm var ken almıştım şimdi c6 01 kullanıyorum sertifika talep ediyorum vermiyor şerefsizler bu sorunu yaşayan varmı bende başka siliyorum tekrar talep ediyourm üretimde gösteriyorum aradan 1 hafta geciyor ortada bir sertifika yok

uribaju

uribaju

Üye
bneim önceden almış olduğum bir üyeliğim var opda'da o üyelikten i-mei'm ile sertifika alsam olur mu olursa ne zamana alabilirim en geç?

Dampierre

Dampierre

Üye
ben 3 güne almıştım, birde ingilizce sitesi para vermeden sertifika vermiyor, çince olan sitesinden indirebilirsiniz para ödemeden

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
bneim önceden almış olduğum bir üyeliğim var opda'da o üyelikten i-mei'm ile sertifika alsam olur mu olursa ne zamana alabilirim en geç?

valla aynı üyelik üstünden alıyorsun diye biliyorum tabi yeniden imei numarısını ve telefon modelini yazacaksın bir iki güne alırsın ve arkadaşlar şu var ben N8ime aldıgımda yardım parası gibi birşey istediler fakat dili çince yapınca bedava aldım bunu unutmayın arkadaşlar boşuna para vermeyin

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben aynı üyelikten 3 tane sertifika aldım. N73, E65, C7 en ufak bir sorun çıkmadı.

uribaju

uribaju

Üye

valla aynı üyelik üstünden alıyorsun diye biliyorum tabi yeniden imei numarısını ve telefon modelini yazacaksın bir iki güne alırsın ve arkadaşlar şu var ben N8ime aldıgımda yardım parası gibi birşey istediler fakat dili çince yapınca bedava aldım bunu unutmayın arkadaşlar boşuna para vermeyin
sadece yukarıdan dili çince yapmak yetiyor mu?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet dili çince yap hemen veriyorlar :)

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
gaza geldim verdim imei yi ne zamana çıkar ? :d:

JouLex

JouLex

Üye
nasıl ya ben para verdimde noldu ? Hala bekliyorum 2 haftadır. Para verenede vermeyenede vermiyorlar !!

uribaju

uribaju

Üye
bende yanda cer indirme yerleri çıkmadı sadece silme(del) var nasıl indireceğim oradan yoksa o linklerin çıkması için beklemem mi gerekiyor?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
bende yanda cer indirme yerleri çıkmadı sadece silme(del) var nasıl indireceğim oradan yoksa o linklerin çıkması için beklemem mi gerekiyor?
OPDA dan 3 saniyede sertifika almak diye bir konu vardı onu bir arar mısın kardeşim ben mobil olmasam link verebilirdim.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
optp sitesinde ingilizce olan dili çince yapın yoksa sertifika ne vermiyor bilginize :naughty:

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
ben verdimde hala bekliyorum silip tekrar gondersem olurmu sizce ?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
dene ama dili çince yap öyle istek gönder

mcrunner

mcrunner

Üye
    Konu Sahibi
hadi hayırlısı bi daha deniyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt