Onyo nanopad plus 7 nasil root yapilir yardim lütfennn !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exxcc

Üye
    Konu Sahibi
Onyo nanopad plus 7 nasil root yapilir yardim lütfennn !!
kaç gündür uğraşıyorum 5800 telefonumdan joikuspot programıyla tabletime bağlanmak istiyorum onyo sitesindeki güncellemeyi yükledim tablete ama oldu mu biliyorum düzgün yüklenmemiş olabilir şuan bir sorun yok ama tabletin wifi ile telefonu görmesi için rootlayıp uygun olan wpa_supplicant dosyasını uygulayınca oluyormuş ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ..

curtaincall

curtaincall

Üye
kaç gündür uğraşıyorum 5800 telefonumdan joikuspot programıyla tabletime bağlanmak istiyorum onyo sitesindeki güncellemeyi yükledim tablete ama oldu mu biliyorum düzgün yüklenmemiş olabilir şuan bir sorun yok ama tabletin wifi ile telefonu görmesi için rootlayıp uygun olan wpa_supplicant dosyasını uygulayınca oluyormuş ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ..

eminim videoyu izlemişsindir

5 Temmuza kadar beklemek zorunda kalacaksın
root yapma meşakatli işlem,ancak ben yazılımı upload edersem root yapmış olacaksın
beklemede kal

- - - Eklendi - - -

Onyo Nanopad Plus 7 rootlu halinden ilk görüntü

exxcc

Üye
    Konu Sahibi
evet videoyu izledim araştırdım ama bulamadım yardım olmadan yapabileceğimi sanmıyorum zaten beklemede kalıcam

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
o tablete klavye fare vs bağlıyorlardı biyerde

turquoise.blue

Üye
neden rootlu rom satfasına erişemiyorum ? site kuralı mı?

curtaincall

curtaincall

Üye
hayır ,ben paylaşımdan kaldırdım ,tabletim i daha servise göndermedim. Şu an sorun var. Rom u da sildim. tableti 2 ay içinde servise gönderip servisten geldikten sonra rom u yayınlayabilirim. Tablet bozukken yapamam

ama rom un yedeği

exxcc
ve
mafeay kullanıcılarında varsa şanslısınız. Çünkü onlar yükledi ve kullanıyorlar. Onlara özel mesaj atmanızı tavsiye ederim

turquoise.blue

Üye
hem iki kullanıcıyada özel mesaj gönderdim rootlu room için ama herhangi bir dönüş olmadı. başka bir siteden buldum ama onların verdiği link ölmüş ki muhtemelen maxicep ten almışlar onlarda çünkü onlarda bulamıyorlar romu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...