greenmile
Üye
-
Konu Sahibi
-
| BENZİN | |
| SÜPERMARKET | |
| SEYAHAT | Fransa'da TATİL |
| KÜLTÜR | Fransız Kültür Merkezi |
| GİYİM | [SIZE=-1] |
| [SIZE=-1]René Derby [/SIZE] | |
| OTOMOBİL | |
| BİLGİSAYAR - İLETİŞİM | |
| İNŞAAT | |
| İLAÇ | Novahistine |
| KIRTASİYE | |
| MUTFAK | |
| KOZMETİK | |
| ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER | |
| ÇELİK SEKTÖRÜ | |
| DENİZCİLİK | |
| BANKA - FİNANS | |
| YEMEK | |
| BEBEK - ÇOCUK | |
| İÇECEK | |
| OTEL | |
| MÜZİK | Pro Wonder |
| YOĞURT |
Biz kullanmasakta, devlet Fransayı tehdit etsede üretici, ithal eden, Türkiyeye getiren, dışarıda satan, Fransayla iş yapan büyük şirketler bu boykota yada ambargoya karşı (ekmek parası tabi- yada fırın) çıkıyor. Sonuçta parayı onlar yönetiyor ve ben açıkçası devletin diplomatik yollar harici çok fazla birşey yapabileceğini zannetmiyorum.
ne alaka?Mesela fransız marketinden alıişveriş yapmasak bu market zor durumda kalır mı kalmaz mı?Elin filistini için israili boykot ediyoruz da,tarihimize çamur atanları mı edemiyoruz
Fransa hükümeti bir yasa tasarısını geçirdi diye (tamam çok yanlış) Fransız marketin sahibinin suçu ne ki? Özrüne sığınarak söylüyorum bu biraz faşizm olmuyormu?
sen böyle düşünürsen 38 kişiyle senin,benim dedemi potansiyel katil ilan etmeye devam ederler maalesef.Bu bir tepkidir,sen ses çıkarırsan.Canı yananda bu olayları başlatanlara ses çıkartır,satışlar düşse bile kafidir
Mesela almanyada yaşayan bir Türk fransız marka aracını balyozla parçalamış
Fransayı boykot eden veya etmek isteyen arkadaşlar varsa boykot fransızcadan dilimize girmiş bir kelimeymiş bilginizebunun gibi günlük hayatta kullanılan bir sürü kelime Fransızcadan dilimize geçmiş araştırmasını yapabilirsiniz
bu yaptırımın fransaya ne zararı olacak şaka mısınız
Zararı olmasa da tepki önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?