Ben arabanın başında bekliyorum
Kurban edilmiş hayvanımızın etini getirirler, ben de eve ulaştırırım. Hiç izleyipte psikolojimi bozamam
Şaka la kan görmeye bayılıyorum. Günde bir öğün kan görmezsem rahat edemem. Bu kan için![]()

Az önceki biraz abartılı oldu sanki de benim hiç midem bulanmaz öyle şeylerde. Yanımda biri ölsün, paramparça olsun ben yine bakar yine ellerim. Midem her türlü sahneyi kaldırıyor sağolsun![]()

ilginçAz önceki biraz abartılı oldu sanki de benim hiç midem bulanmaz öyle şeylerde. Yanımda biri ölsün, paramparça olsun ben yine bakar yine ellerim. Midem her türlü sahneyi kaldırıyor sağolsun![]()

katiller sizi

Örnek; yurttayken bir arkadaşım kusmuştu yerlere, hemde kilolarca. Hepsini tek başıma temizlemiştim![]()
Örnek2; Şuana kadar 10'un üzerinde ölü gördüm dibimde, (çoğu yanımda can verdi ya da tazeydi daha) yine de soğuk kanlılığımı koruyabildim
Örnek3; korku filmlerindeki dehşet sahneleri beni hiç kesmediği için, o tür filmleri izleyerek boşa zaman kaybetmem. İzlerken hiç bir tepki vermiyorum ki. Sadece saçma geliyor
örnek4-5-6'da var ama şimdilik bu kadar![]()
vietnamda gazisimisin 
yediğin etler babanın tarlasında mı yetişiyo laa bebbeekatiller sizi

yediğin etler babanın tarlasında mı yetişiyo laa bebbee![]()