önümde 4 tane ineği pıçakladılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
önümde 4 tane ineği pıçakladılar
ineği yatırıp başını kestiler ardından şahdamarını kestiler acayip bir kan boşaldı kanın sıcaklığından dolayı havaya bi buhar boşalımı oldu ,inek 20 saniye çırpındıktan sonra vefat etti somuru: :D

Fotoğrafını atardımda +18 :sirit:

• Beğen
Tepkiler: -efşan

ANIL

ANIL

Admin

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
bir gıda mühendisi olarak ortamı gayet hijyenik ve temiz buldum :sirit:

Pıçakçı adamda maşallah ,Allahu ekber deyip kesiyor hayvanın gırtlagını,o hayvan gidiyor yenisi geliyr kalp mi dayanır la buna :ohannes:
4ten sonrasını izleyemedm :sirit:

- - - Eklendi - - -

Eyvallah panpa seninde :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben ed baya izledim.. o adamda nasıl bi adamsa artık, sürekli kesiyo :D
şu an kıpkırmızı oldu :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
:d:

O değilde yeni farkettim pıçakçı adamın önlüğnün altındaki tişörtte absolut vodka yazıyor vdka resimleri var..
Bide Allahuekber deyip kesiyor Allah akıl fikir versin :hmmm

jackalmami

jackalmami

Üye
Ben arabanın başında bekliyorum : ?

Kurban edilmiş hayvanımızın etini getirirler, ben de eve ulaştırırım. Hiç izleyipte psikolojimi bozamam :hih:

Şaka la kan görmeye bayılıyorum. Günde bir öğün kan görmezsem rahat edemem. Bu kan için :sarıl:

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Ben arabanın başında bekliyorum : ?

Kurban edilmiş hayvanımızın etini getirirler, ben de eve ulaştırırım. Hiç izleyipte psikolojimi bozamam :hih:

Şaka la kan görmeye bayılıyorum. Günde bir öğün kan görmezsem rahat edemem. Bu kan için :sarıl:

:oha:

jackalmami

jackalmami

Üye
Az önceki biraz abartılı oldu sanki de benim hiç midem bulanmaz öyle şeylerde. Yanımda biri ölsün, paramparça olsun ben yine bakar yine ellerim. Midem her türlü sahneyi kaldırıyor sağolsun :D

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Az önceki biraz abartılı oldu sanki de benim hiç midem bulanmaz öyle şeylerde. Yanımda biri ölsün, paramparça olsun ben yine bakar yine ellerim. Midem her türlü sahneyi kaldırıyor sağolsun :D

Bir daha :ohannes:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ilginç :D :D :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Örnek; yurttayken bir arkadaşım kusmuştu yerlere, hemde kilolarca. Hepsini tek başıma temizlemiştim : ?
Örnek2; Şuana kadar 10'un üzerinde ölü gördüm dibimde, (çoğu yanımda can verdi ya da tazeydi daha) yine de soğuk kanlılığımı koruyabildim : ?
Örnek3; korku filmlerindeki dehşet sahneleri beni hiç kesmediği için, o tür filmleri izleyerek boşa zaman kaybetmem. İzlerken hiç bir tepki vermiyorum ki. Sadece saçma geliyor : ?
örnek4-5-6'da var ama şimdilik bu kadar : ?

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
katiller sizi

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Pıçak

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:gun1:

alaStar

alaStar

Üye
Örnek; yurttayken bir arkadaşım kusmuştu yerlere, hemde kilolarca. Hepsini tek başıma temizlemiştim : ?
Örnek2; Şuana kadar 10'un üzerinde ölü gördüm dibimde, (çoğu yanımda can verdi ya da tazeydi daha) yine de soğuk kanlılığımı koruyabildim : ?
Örnek3; korku filmlerindeki dehşet sahneleri beni hiç kesmediği için, o tür filmleri izleyerek boşa zaman kaybetmem. İzlerken hiç bir tepki vermiyorum ki. Sadece saçma geliyor : ?
örnek4-5-6'da var ama şimdilik bu kadar : ?

Yanımda öldü derken :ehe vietnamda gazisimisin :)

jackalmami

jackalmami

Üye
İkisi dedemdi, biri trafik kazası(benimle alakası yok) diğerleri de denizde. Ama dedemin ölüm anını hayranlıkla izledim. Bi insan bu kadar mı sessiz gider yahu...

Bunları okuduktan sonra insanlar benim acımasız olduğumu sanabilirler. Ama tam tersi olduğuna emin olabilirsiniz. Bir karıncayı bile incitemem. Sadece soğukkanlıyım o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt