Revengeful Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: sevıyorum cunku canım Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Seviyorum nedenini biliyor
Tuba_erva' Alıntı: sevıyorum cunku canım Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Seviyorum nedenini biliyor
Tuba.Erva Üye git ya senıde sevıyorum ama sana nıyetle demedım Revengeful' Alıntı: Biliyorum Seviyorum nedenini biliyor Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:52:06 ---------- Yazıldı @ 00:51:43 ---------- onu sevıyorum cunku bılıyorum o da sevıyo
git ya senıde sevıyorum ama sana nıyetle demedım Revengeful' Alıntı: Biliyorum Seviyorum nedenini biliyor Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:52:06 ---------- Yazıldı @ 00:51:43 ---------- onu sevıyorum cunku bılıyorum o da sevıyo
Revengeful Emekli Yönetici Necmati' Alıntı: sevmiyorum artık .. ! Genişletmek için tıkla ... Sevmiyorum bende
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Sevmiyorum bende Genişletmek için tıkla ... sana değil tabiki... Onu seviyorum mmmmmmmmm
Revengeful' Alıntı: Sevmiyorum bende Genişletmek için tıkla ... sana değil tabiki... Onu seviyorum mmmmmmmmm