onu nasıl yiyorsunuz bunu nasıl yiyorsunuz sizene yahu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Holllanda sular altında zaten:d:
Bildiğime göre kızları çok rahat oluyor oranın,tanıdık vardı ordan biliyorum:ehe
Bende bu konuyla ilgili birisi patlar dedim ama ne zaman patlarlar diyordum:kop:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Holllanda sular altında zaten:d:
Bildiğime göre kızları çok rahat oluyor oranın,tanıdık vardı ordan biliyorum:ehe
Bende bu konuyla ilgili birisi patlar dedim ama ne zaman patlarlar diyordum:kop:
o yüzden almanlarla takılıom :D

man20

man20

Üye
Her yıl yurt dısında gezerim ben :D Dünyadaki diğer insanları görmek ve yeni kişilerle tanısip yeni kültürler öğrenmek hoşuma gidiyor. Boş yere mı dil öğrendim :D
bartuya diyorsun hollandayı videolu tanıt die. Bari sende new york'a gittiğin zaman video filan çek. konuşmaları filan da çek. bakiyim nasıl ingilizce konuşuyorsun :) ben hiç gitmediğim için oraları çok merak ediyorum :/

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bartuya diyorsun hollandayı videolu tanıt die. Bari sende new york'a gittiğin zaman video filan çek. konuşmaları filan da çek. bakiyim nasıl ingilizce konuşuyorsun :) ben hiç gitmediğim için oraları çok merak ediyorum :/
aklımdan geçmedi değil :D bide televvizyonda o kadar tanıtıyolar türkiyedeyken en az 3 kere izledim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen de gel :D Gezdireyim :d:

• Beğen
Tepkiler: man20

Revengeful

Emekli Yönetici
NY diyorum ne avrupası :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt