Online Oyunlara Para Vermeye Karşımısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Online Oyuna Para Vermeye Karşımısın

• Evet Karşıyım

Kullanılan: 30 71.4%
  • Hayır Karşı Değilim

Kullanılan: 12 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    42
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
cfw değilde (maddi olarak sana bişey kazandırmadığı için seçmem , ama cfwsiz telefonda hoş olmuyor doğrusu.) symbiana programlama mantıklı bence ya da ios ya da androidmarket :)

Webmaster olur, site yazarım. Programcı olur şirket programları yazarım. Sürüyle para kazanırım.

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Para vermeye herkes karşıda.Zevk aldığımız şeye parada veririz tabiki.Ornegin bi televizyon alırsınız ama halbuki zararlı.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ben karşı değilim memnunum :D

x-scarface

x-scarface

Üye
iyi olursa verriz tabi ne olacak bir sürü gereksiz şeylere tonla para gidiyor bir de keyif aldığımız şeye gitsin ne olacak.

serinaga

serinaga

Üye
Şiddetle karşıyım ...

zombaka

zombaka

Üye
Karşı değilim oyundan zevk alıyorsam veririm ama şimdiye kadar hiç vermedim o kadar zevk aldığım oyun bulamadım

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Aşırıya kaçmadıkça problem yok bence.Ben zamanın WoW oynarken haliyle para veriyordum ve şuanda Xbox Live Gold üyelik için para veriyorum.Tabi Xbox Live'a ödenen parayı online oyun oynamak için ödeniyor sayarsanız.Ayrıca para verilebilecek verilmeyecek oyunlar var.Ne bileyim bir Wolfteam ya da Metin 2'ye para verilmez.

Metin MF

Metin MF

Üye
Metin2'ye 100 liradan fazla bir miktar para döktüm. Pişmanım.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kesinlikle karşıyım

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu konuya attığım ilk yorumda karşı olduğumu söylemişim. Ama şimdi değiştiriyorum.
Online oyunlar bir hobidir. Bowling, lunapark, bungee jumping severler nasıl varsa online oyunlar severleride var. Hayatına olumsuz yönde etki etmeyecek şekilde para veriyorsa online oyuna sıkıntı yok bence

MrTech

MrTech

Üye
Bu konuya attığım ilk yorumda karşı olduğumu söylemişim. Ama şimdi değiştiriyorum.
Online oyunlar bir hobidir. Bowling, lunapark, bungee jumping severler nasıl varsa online oyunlar severleride var. Hayatına olumsuz yönde etki etmeyecek şekilde para veriyorsa online oyuna sıkıntı yok bence

Abi bi arkadaşım 200 :tl: yüklemişti bi oyuna o kadar da olmaz yani hemi :ehe

balcolu

balcolu

Üye
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt