Online Oyun oynayan varmı?

Konu Sahibi
Online Oyun oynayan varmı?
arkadaşlar arnızda online oyun oynayan varmı mesela ben ilkokulda knıght online oynuyordum;
(resimler temsilidir)

şuan silkroad oynuyorum;

bununla beraber web tabanlı çok sayıda oyun oynadım mesela;

dragonfable;

farmerama;

travian;

- - - Eklendi - - -

sizlerde oynadığınız online oyunları imkanınız varsa fotoğraflarıyla burada paylaşararak konuyu zenginleştirebilirsiniz

Knight oynadim 3 sene,cok sukur biraktim

Çok eskiden avrupa serverı yeni açıldığı zamanlarda LoL oynuyordum.Uzunca bir süre Rappelz oynadım hala pet sistemine hayranımdır.Tek problemi haritaların aşırı büyük olması ve karakterlerin çok yavaş hareket etmesiydi.Tabi başlarda çok karmaşık geliyordu o da var.Uzunca bir süredir de WoW oynuyorum.Tabi bütün online oyunları XBOX'tan arta kalan zamanda oynuyorum.WoW, LoL'den önce Skyrim, Monster Hunter falan var ^.^

Buğra

Admin
arctic combat oynuyorum bileğine güvenen yiğit varsa beklerim

emreolol

Üye
buzzerbeater(basketbol) ve freekick(futbol) online manajerlik oyunlaridir.gercekten ikiside guzel ozelliklede basket manejerlikte maclar canli seyrediliyor.metin oynardim ama biraktim

deepmano

Üye
S2 Son Silah oynuyorum.Bir ara silkroad oynuyordum ama farmerlık işi oyunu bozuyor.Bide basketbol oyunu vardı bi tane hatırlıyamadım şimdi oda güzeldi.

Yunkaai

Üye
Bende 4. sınıftan beri oynuyorum sro.+ olarak Lol,İkv,Warz oynuyorum.

Şuan oynadığım tek online oyum Point Blank

Tepkiler: Asteroid9
    Konu Sahibi
dragonfable ve farmerama ikiside çok kaliteli ve eğlenceli oyunlar tavsiye ederim